![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Co si myslíte o chlapci, který grafické karty? ATI Radeon HD 3200 Myslím, že může hrát StarCraft 2? Diablo 3? WoW? CS: S? Já chci jen vědět, zda tento počítač, je dobré je to za celkovou cenu. : o Halp, prosím. http://www.tigerdirect.ca/applicatio...ku=S445-GT5676 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, nemůžete, a ne to není. Neznamená to však mít i samostatnou grafickou kartou.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citace:
http://www.bestbuy.ca/catalog/prodde...test_cookie=1 # NVIDIA GeForce 6150 SE Nejsem dobrý v této věci .. Chci jen, aby mohli hrát hry a dělat ty grafické práce .. Jsem neustále je pro více než 10 + let. Mám 800 $ + moji rodiče mohou tábořit za pár stovek. Můžete mi pomoci najít dobrý v Kanadě? |
|
| |||
| |||
| Ne počítač bude trvat vy "10 + let" pro hry - snaží hrát něco moderního na počítači od roku 1998 je receptem na katastrofu. Max. bude trvat jste je 2-3 let v modernity. Samozřejmě, můžete vždy do jiné věci, jako je zpracování textu na jak dlouho chcete, ale grafika aktualizací rychle překonají to. Nejlepší prebuilt najdu v Kanadě tento, Ale někteří recenzenti poznamenat poškození při přepravě. Nejlépe bude, když se buď postavit sami, nebo si někdo udělal za vás.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Athon XP 3200 / Intel I7 Porovnání | kevvyb | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 13 června 2009 15:11 |
| Montovat nové DDR 400 512 MB RAM PC 3200 - problémy ... | hone26 | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 7. května 2009 21:05 |
| Ati Radeon 7500 | masterhaseeb | Graphics Cards & Monitory | 1 | 6. prosinec 2008 05:24 |
| Počítačové Upgrade pro Socket 939 AMD 3200 stroj? | Korac | Obecné Hardware Chat | 24 | 5. listopadu 2008 01:51 |
| Radeon AGP X850pro | Sempron | Graphics Cards & Monitory | 4 | 2. ledna 2008 15:53 |
| Thread Nástroje | |
| |