![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ką vaikinai manote apie tai grafikos plokštę? ATI Radeon HD 3200 Manau gali žaisti Starcraft 2? Diablo 3? Wow? CS: S? Aš tiesiog noriu žinoti, ar kompiuteris yra gera bendra už tai kaina. : o Halp, prašom. http://www.tigerdirect.ca/applicatio...ku=S445-GT5676 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, negalima, ir ne tai ne. Jis net neturi atskiros vaizdo plokštės.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citata:
http://www.bestbuy.ca/catalog/prodde...test_cookie=1 # NVIDIA GeForce 6150 SE Aš nesu geras šios stuff .. Aš tik noriu, kad būtų galima žaisti tuos žaidimus ir atlikti grafikos darbą .. Aš jį laikyti ilgiau kaip 10 + metų. Turiu 800 $ + mano tėvai gali pikis kelių šimtų. Ar galite padėti man rasti gera Kanadoje? |
|
| |||
| |||
| Ne kompiuteris bus paskutinis jūsų "10 + metų" žaidimų - bando paleisti ką nors apie šiuolaikines nuo 1998 kompiuteris bus receptas prie katastrofos. Max ji truks jums yra 2-3 metų šiuolaikiškumas. Žinoma, visada galite atlikti kitų dalykų, kaip tekstų apdorojimo taip ilgai, kiek norite, bet grafika atnaujinimai bus greitai pranokti jį. Geriausia binarinius galiu rasti Kanada šitas, Tačiau keletas vertintojai pabrėžė žalos laivybai. Geriausia yra arba statyti patys ar kas nors padarys tai už jus.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Athon XP 3.200 / Intel I7 palyginimas | kevvyb | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | Birželis 13, 2009 15:11 |
| PRITAIKYTA Naujoji DDR 400 512 MB PC 3.200 RAM - problemos ... | hone26 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 7 gegužė 2009 21:05 |
| ATI Radeon 7500 | masterhaseeb | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 6 gruodis 2008 05:24 |
| Kompiuterių Upgrade for Socket 939 AMD 3200 mašina? | Koračo | General Hardware Chat | 24 | 5 lapkritis, 2008 01:51 |
| Radeon AGP X850pro | Sempron | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 2 sausis 2008 15:53 |
| Temos įrankiai | |
| |