![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| What do you guys domājat par šo grafikas karti? ATI Radeon HD 3200 Domāju, ka varu spēlēt Starcraft 2? Diablo 3? WoW? CS: S? Es tikai vēlos zināt, vai šis dators ir labs kopumā, lai tā cenu. : o Halp, lūdzu. http://www.tigerdirect.ca/applicatio...ku=S445-GT5676 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nē, nevar, un nav tā nav. Tas pat nav atsevišķa video karte.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Labi. What about this one? ; http://www.bestbuy.ca/catalog/prodde...test_cookie=1 # NVIDIA GeForce 6.150 SE Es neesmu labs ar šo stuff .. Es tikai vēlos, lai varētu spēlēt šīs spēles un vai grafikas darbu .. Es esmu tur jau vairāk nekā 10 + gadi. Man ir 800 $ + mani vecāki var piķis ir daži simti. Vai jūs varat man palīdzēt atrast labu vienam no Kanādas? |
|
| |||
| |||
| Nav dators ilgs jums "10 + gadi" spēlēm - mēģināt atskaņot kaut ko modernu uz datora no 1998 būs recepte katastrofa. Max tas ilgs jums ir 2-3 gadi mūsdienīgumu. Protams, jūs vienmēr varat darīt citas lietas, piemēram, teksta apstrādi tik ilgi, cik vēlaties, bet grafikas atjauninājumi ātri pārspēt to. Labākais iebūvētām es varu atrast ir Kanādā šis, Bet vairāki recenzenti norādīja bojājumiem piegāde. Jūsu labākais bet ir vai nu izveidot pats vai kāds to izdarīt jūsu vietā.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
![]() |
|
| Bookmarks |