![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Co myśleć o was, że karta graficzna? ATI Radeon HD 3200 Pomyśl mogę odtwarzać Starcraft 2? Diablo 3? WoW? CS: S? Chcę tylko wiedzieć, czy ten komputer jest dobry ogólny jej ceny. : o Halp, proszę. http://www.tigerdirect.ca/applicatio...ku=S445-GT5676 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, nie możesz, a nie to nie. To nawet nie mają oddzielne karty graficznej.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
http://www.bestbuy.ca/catalog/prodde...test_cookie=1 # NVIDIA GeForce 6150 SE Nie jestem dobra z tych rzeczy .. Chcę, aby móc odtwarzać te gry i czy grafiki pracy .. I'm utrzymanie go na więcej niż 10 + lat. Mam 800 $ + moi rodzice mogą skoku w kilku setek. Can you help me find a good one w Kanadzie? |
|
| |||
| |||
| Nie masz komputer ostatnio "10 + lat" dla gier - próbujesz odtworzyć coś nowoczesnego na komputerze, od 1998 r. będzie recepta na klęskę. The max to ostatnie jest to 2-3 lat w nowoczesności. Oczywiście, zawsze można robić inne rzeczy, takie jak edytory tekstu, tak długo jak chcesz, ale grafika aktualizacje szybko przejść go. Najlepszym prekompilowanych mogę znaleźć się w Kanadzie to, Ale kilka oddający opinię zauważyć uszkodzenia w transporcie. Najprościej jest albo zbudować samemu lub zlecić ktoś zrobi to za Ciebie.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
![]() |
|
| Zakładki |