![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ce voi credeţi despre faptul că placă grafică? ATI Radeon HD 3200 Crezi că eu pot juca Starcraft 2? Diablo 3? WoW? CS: S? Vreau doar să ştiu dacă acest computer este un lucru bun pentru generală este preţul. : o Halp, vă rog. http://www.tigerdirect.ca/applicatio...ku=S445-GT5676 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu, nu se poate, şi nici nu este. Ea nu avea chiar şi o placă video.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citat:
http://www.bestbuy.ca/catalog/prodde...test_cookie=1 # NVIDIA GeForce 6150 SE Nu sunt bine cu chestia asta .. Vreau doar să fie capabili să joace aceste jocuri şi face grafica de lucru .. Sunt ţine-l pentru mai mult de 10 + de ani. Eu am 800 $ + părinţii mei pot pitch la câteva sute. Poti sa ma ajuti găsi unul bun în Canada? |
|
| |||
| |||
| Nu va dura calculatorul dvs. "10 + de ani" pentru jocuri - Încercarea de a juca nimic modern pe un computer din 1998 va fi o reţetă pentru dezastru. De max va dura 2-3 ani vă este în modernitate. Desigur, poţi oricând să faci alte chestii de genul cuvânt de prelucrare pentru cât de mult doriţi, dar grafica actualizări va depasi-o repede. Cele mai bune prebuilt pot gasi in Canada este acesta, Dar mai multe revizori remarcat deteriora în transportul maritim. Cel mai bun pariu este de a construi, fie singur sau să aibă pe cineva face-o pentru tine.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
![]() |
|
| Marcaje |