![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Шта ви мислите о том графичком картицом? АТИ Радеон ХД 3200 Мислим да може играти Старцрафт 2? Диабле 3? УОУ? ЦС: С? ЈА праведан оскудица за кноткле да овај рачунар је добра укупну цену за то. : О Халп, молим те. хттп://ууу.тигердирецт.ца/апплицатио...ку=С445-ГТ5676 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, не можете, а ни то није. То не чак имају засебну графичку картицу.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
хттп://ууу.бестбуы.ца/цаталог/продде...тест_цоокие=1 # НВИДИА ГеФорце 6150 СЕ Нисам добра са том ствари .. ЈА праведан оскудица бити у могућности да играју оне игре и направити графику радити .. Ја сам имајући то за више од 10 + година. Имам 800 $ + моји родитељи могу питцх за неколико стотина. Моћи те помоћ мене наћи добар један у Канади? |
|
| |||
| |||
| Не рачунар ће трајати ви "10 + година" за игре - покушавате играти нешто модерно на рачунару од 1998 ће бити рецепт за катастрофе. На то ће трајати макс ти је 2-3 година у модерности. Наравно, увек можете да урадите друге ствари као што су обрада текста за колико год желите, али графика исправке ће брзо надвисити га. Најбољи пребуилт могу се наћи у Канади ово, Али је наведено неколико рецензент на штету бродара. Своје најбоље кладити се на било изградити себе или га неко то учинити за вас.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Атхон КСП 3200 / Интел И7 Цомпарисон | кеввыб | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 13. јуна 2009 15:11 |
| Монтажна Нови ДДР 400 512 МБ РАМ ПЦ-3200 - Проблеми ... | хоне26 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 7 мај 2009 21:05 |
| АТИ Радеон 7500 | мастерхасееб | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 6 децембар 2008 05:24 |
| Цомпутер Упграде за соцкет 939 АМД 3200 машина? | Корацх | Генерал Хардуаре Цхат | 24 | 5 новембар 2008 01:51 |
| Радеон Кс850про АГП | Семпрон | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 2 јануар 2008 15:53 |
| Тхреад Тоолс | |
| |