![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Siz ilgili grafik kartı düşünüyorsun? ATI Radeon HD 3200 Ben Starcraft 2 çalabilir mi? Diablo 3? WoW? CS: S? Sadece bilmek istiyorum eğer bu bilgisayar bu fiyata genel iyidir. : o Halp, lütfen. http://www.tigerdirect.ca/applicatio...ku=S445-GT5676 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hayır, değil, ve o değil. Hatta ayrı bir ekran kartı yok.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tamam. Bu bir haber? ; http://www.bestbuy.ca/catalog/prodde...test_cookie=1 # NVIDIA GeForce 6150 SE Bu şeylerle .. iyi değilim Ben sadece bu oyunları oynamak ve yapmak gerek grafik .. çalışmak istiyorum Ben daha 10 olarak devam ediyorum + years. Ben 800 $ + ailemin birkaç yüzlerce adım olabilir. Beni kanada iyi bir bulamadım yardımcı olabilir misiniz? |
|
| |||
| |||
| Hayır bilgisayar "10 + yıl sürecek" oyun - 1998 bir bilgisayar üzerinde herhangi Modern oynamak için felaket için bir reçete olacaktır çalışıyorum. Bunu modernlik olarak 2-3 yıldır Maksimum sürecek. Elbette, her zaman kelime işlemci gibi ama istediğiniz grafik güncellemeleri hızlı bir şekilde bu aşacaktır.Bu kadar başka şeyler yapabilirsiniz. En iyi ben Kanada'da bulabilirsiniz prebuilt olduğunu buAma birkaç inceleme nakliye de zarar kaydetti. Yapabileceğiniz en iyi şey ya kendiniz inşa etmek ya da bunun için olmalıyız.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
![]() |
|
| Bookmarks |