![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Що ви, хлопці думають про цю відеокарту? ATI Radeon HD 3200 Думаю, що можу грати Starcraft 2? Diablo 3? WoW? CS: S? Я просто хочу знати, якщо цей комп'ютер є хорошим загальним для його вартості. : O Halp, будь ласка. http://www.tigerdirect.ca/applicatio...ku=S445-GT5676 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні, ви не можете, і ніякі це не так. Він навіть не мають окремої відеокарти.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
http://www.bestbuy.ca/catalog/prodde...test_cookie=1 # NVIDIA GeForce 6150 SE Я не добре з цієї речі .. Я просто хочу, щоб мати можливість грати в ті ігри і зробити роботу .. графіка Я тримаю його на більш як 10 з гаком років. У мене 800 $ + мої батьки можуть братися за кілька сотень. Чи можете ви допомогти мені знайти хорошого в Канаді? |
|
| |||
| |||
| Без комп'ютера вистачить вам "10 + років" для ігор - намагається грати що-небудь сучасне на комп'ютері з 1998 року буде шлях до катастрофи. Макс це триватиме вас 2-3 років в сучасність. Звичайно, ви завжди можете робити інші речі, як обробка текстів стільки, скільки хочете, але графіка оновлень швидко перевершити. Кращі двійкові я можу знайти в Канаді цей, Але деякі оглядачі відзначили збиток у морське судноплавство. Найкраще або побудувати самі або попросіть кого-небудь зробить це за вас.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Athon XP 3200 / Intel i7 Порівняння | kevvyb | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 13 червня 2009 15:11 |
| Нові обладнаний DDR 400 512 МБ оперативної пам'яті PC 3200 - проблеми ... | hone26 | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 7 травня 2009 21:05 |
| ATI Radeon 7500 | masterhaseeb | Графічні карти & Монітори | 1 | 6 грудня 2008 05:24 |
| Комп'ютерні оновлення для Socket 939 AMD 3200 машині? | Корача | Генеральний обладнання чат | 24 | 5 листопада 2008 01:51 |
| AGP Radeon X850pro | Sempron | Графічні карти & Монітори | 4 | 2 січня 2008 15:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |