по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Помощ с графична карта .....

Reply

Нишка Инструменти
Old 9-ти декември 2007, 22:47
Новите държави Група

Default Помощ с графична карта .....

Искате наистина оценявам, че ако някой може да ми помогнеш ... Имам NVidia Geforce6600gt .. Ако свързване на картата с моите powersupply, която е 550 вата .. получавам черен екран, но когато изключвате powersupply мониторът работи и аз получи картина, но когато започна COMP прозорци поставя моя карта в безопасен режим, който аз разбирам защо ... Но на въпроса ми е ... Ще ми бъде videocard или моя дънната платка (ASRock 939dual-sata2) този причинява този проблем ..
Old 10-ти декември 2007 година, 00:33
Новите държави Група

Default Помощ с графична карта .....

Проверих и някои други места за вашето специално карта. Изглежда доста хора са с еднакви затруднение. Убеден съм, че дънната платка е наред. Уверете се, че вентилатора на видео картата работи. Ако картата изглежда е свързан правилно след това се уверете, че не са ви стари видео карти шофьори. В безопасен режим отидете в Device Manager и отвори дисплей адаптери. Ако видите предупредителен знак тогава знаете, че имате драйвер проблем. Опитайте се най-новите драйвери от произвежда уеб сайт. Аз обикновено не се използват за водачи, които са опаковани с картата. Видео карти, могат да бъдат чувствителни от всеки шанс, ако сте имали време да се грубо в слота може да бъде повреден.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc