menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Pomoc s grafických karet .....

Reply

Thread Nástroje
Old 9 prosince 2007, 22:47
Nový člen skupiny

Default Pomoc s grafických karet .....

By opravdu ocení, když někdo mi může pomoci ven ... mám Nvidia Geforce6600gt .. Pokud i připojit kartu s mým powersupply která je 550w .. mám černou obrazovku, ale i při odpojení powersupply monitor funguje a já získat obraz, ale když jsem začít comp okna klade moje karta v nouzovém režimu, které jsem pochopil, proč ... Ale moje otázka zní ... Bylo by to být můj grafickou kartu nebo mé desce (ASRock 939dual-SATA2) to je příčinou tohoto problému ..
Old 10.prosince 2007, 00:33
Nový člen skupiny

Default Pomoc s grafických karet .....

Ověřil jsem si některé další objekty o vaši konkrétní kartu. Zdá, že hodně lidí, kteří mají stejné potíže. Jsem si jist, že vaše základní deska je v pohodě. Ujistěte se, že ventilátor na grafické karty pracuje. Je-li karta se zdá být připojen správně, zkontrolujte, zda nemáte své staré ovladače grafických karet. V nouzovém režimu jděte do správce zařízení a otevřít displej adaptérů. Pokud se zobrazí varovná znamení pak víte, že máte problém řidiče. Zkuste získat nejnovější ovladače od výrobce webových stránkách. I běžně nepoužívají řidičů, že přijdou balené s kartou. Grafické karty mohou být citlivé, pokud by žádné šance, že byste měl hrubý čas dostat se do slotu by to mohlo být poškozeno.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.