![]() |
|
| |||
| |||
| Θα εκτιμούσα πολύ αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει out ... έχω μια Nvidia Geforce6600gt .. Αν συνδέσετε με την κάρτα μου powersupply η οποία είναι 550w .. έχω μια μαύρη οθόνη, αλλά όταν σταματάει η powersupply την παρακολούθηση των έργων και θ πάρετε μια εικόνα, αλλά όταν θα αρχίσει comp παράθυρα βάζει την κάρτα μου σε ασφαλή λειτουργία που έχω καταλάβει, γιατί ... Αλλά η ερώτησή μου είναι ... Θα είναι δική μου κάρτα οθόνης ή μητρικής μου (ASRock 939dual-sata2) thats προκαλεί αυτό το ζήτημα .. |
|
| |||
| |||
| Έλεγξα ορισμένα άλλα μέρη σχετικά με τη συγκεκριμένη κάρτα. Φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι έχουν την ίδια δυσκολία. Είμαι βέβαιος ότι τη μητρική πλακέτα είναι εντάξει. Βεβαιωθείτε ότι ο ανεμιστήρας για την κάρτα οθόνης εργάζεται. Αν η κάρτα φαίνεται να συνδέεται σωστά στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε τα παλιά προγράμματα οδήγησης κάρτας οθόνης. Σε ασφαλή λειτουργία, μεταβείτε στο Device Manager και να ανοίξει προσαρμογείς οθόνης. Αν δείτε ένα προειδοποιητικό σημάδι τότε γνωρίζετε έχετε οδηγό πρόβλημα. Προσπαθήστε να τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης από το κατασκευάζει δικτυακό του τόπο. I συνήθως δεν χρησιμοποιούν τους οδηγούς που έρχονται συσκευασμένα με την κάρτα. Βίντεο κάρτες μπορεί να είναι ευαίσθητες, αν τυχόν είχατε ακατέργαστων στιγμή να είναι στη σχισμή θα μπορούσε να είναι κατεστραμμένο. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 5 Αυγ 2009 08:44 |
| Getting νέα κάρτα γραφικών. | Coolyxxx | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 7 Δεκ 2008 13:24 |
| Κάρτα γραφικών | jimbo84 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 29 Οκτ 2008 08:44 |
| RIP κάρτα γραφικών | pete21 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 11 Νοε 2007 16:31 |
| Νέα κάρτα γραφικών βοήθεια | MaxWilson | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 9 Νοε 2007 15:36 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |