manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Pomoć s Grafička kartica .....

Reply

Thread Tools
Old 9. prosinca 2007, 22:47
Novi član grupe

Default Pomoć s Grafička kartica .....

Bi li stvarno poštovati Internet ako netko može pomoć mene vanjska strana ... imam Nvidia Geforce6600gt .. Ako ja spojite karticu sa mojim powersupply koja je 550w .. ja dobijem crni ekran ali kad sam iskopčajte powersupply monitor radi i ja dobiti sliku ali našto ja start comp prozora moj kartica stavlja u sigurnom načinu rada koji sam shvatiti zašto ... Ali moje pitanje je ... Želiš li biti moj ili moja matična ploča videocard (ASRock 939dual-sata2) koji uzrokuju ovaj problem ..
Old 10. prosinca 2007, 00:33
Novi član grupe

Default Pomoć s Grafička kartica .....

JA ček vanjska strana o nekim drugim mjestima Vašu karticu. Čini se puno ljudi koji imaju iste težine. Siguran sam vaše matične ploče je u redu. Pobrinite ventilatora na video karticu radi. Ako se čini se da je kartica ispravno spojen onda budite sigurni da nemate svoj stari video kartice vozača. U sigurnom načinu rada idite na Device Manager i otvoriti prikaz adaptera. Ako vidite znak upozorenja onda znate da imate driver problem. Pokušajte uzimajući najnovije drivere od izrađuje web stranice. Ja obično ne koriste vozači koji dolaze u paketu s karticom. Grafičke kartice mogu biti osjetljivi Ako ste imali priliku grubo vrijeme uzimajući ga u utor bi mogao biti oštećen.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Graphics Cards & Monitors 9 5. kolovoz 2009 08:44
Nabavka nove grafičke kartice. Coolyxxx Graphics Cards & Monitors 4 7. prosinac 2008 13:24
Grafička kartica jimbo84 Graphics Cards & Monitors 4 29. listopad 2008 08:44
RIP grafičkom karticom pete21 Graphics Cards & Monitors 3 11. studeni 2007 16:31
Nove grafičke kartice pomoć MaxWilson Graphics Cards & Monitors 3 9. studeni 2007 15:36
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.