kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Segítség a Grafikus kártya .....

Reply

Téma eszközök
Old December 9, 2007, 22:47
Új tag Csoport

Default Segítség a Grafikus kártya .....

Vajon tényleg értékelem azt, ha valaki tud segítsen nekem ... Nekem van egy Nvidia Geforce6600gt .. Ha csatlakozni a kártya az én powersupply ami 550W .. Én egy fekete képernyő de mikor le az powersupply A monitor működik, és i. egy képet, de amikor én kezdetét MEGEGYEZÉSES ablakokat hoz az én-kártya biztonságos módja, amely már értem, miért ... de a kérdés ... Vajon az én vagy a videókártya alaplap (Asrock 939dual-sata2) amit okoz ez a kérdés ..
Old December 10, 2007, 00:33
Új tag Csoport

Default Segítség a Grafikus kártya .....

Megnéztem néhány más helyen van a különös kártya. Úgy tűnik, sokan vannak, amelyek azonos nehézséget. Biztos vagyok benne, meg az alaplap is jó. Győződjön meg róla, hogy a ventilátort a videokártya hogyan működik. Ha a kártyát, úgy tűnik, megfelelően csatlakozik, akkor győződjön meg arról, hogy nem kell a régi videokártya-illesztőprogramokat. Csökkentett módban megy a Eszközkezelőt és megnyitása kijelző adapterek. Ha megjelenik egy figyelmeztető jel, akkor tudja, hogy van egy driver probléma. Próbálj a legfrissebb driver a gyárt weboldalán. Én általában nem használják a sofőrök, hogy jöjjön csomagolni a kártyát. Videó kártyák is érzékeny, ha netán meg is durva idő getting be a nyílásba, mert megsérült.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.