![]() |
|
| |||
| |||
| האם באמת מעריך את זה אם מישהו יכול לעזור לי ... יש לי Nvidia Geforce6600gt .. אם אני מתחבר עם הכרטיס שלי powersupply שהוא 550w .. אני מקבל מסך שחור אבל כאשר אני לנתק את powersupply לפקח על עבודות ואני לקבל תמונה אך כאשר אני מתחיל comp Windows מעביר את הכרטיס שלי במצב בטוח שאני מבין למה ... אבל השאלה שלי היא ... האם זה יהיה שלי videocard או לוח האם שלי (ASRock 939dual-sata2) thats שגורם הבעיה .. |
|
| |||
| |||
| בדקתי כמה מקומות אחרים מחוץ על כרטיס מסוים. זה נראה הרבה אנשים נתקל באותו הקושי. אני בטוח את לוח האם זה בסדר. ודא המאוורר על כרטיס המסך פועל. אם הכרטיס נראה מחובר כראוי אז ודא כי אתה לא צריך את כרטיס המסך הישן הנהגים. במצב בטוח פתח את מנהל ההתקנים ופתח את מתאמי תצוגה. אם אתה רואה סימן אזהרה אז אתה יודע שיש לך בעיה הנהג. נסה לקבל את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר מ מייצרת את אתר האינטרנט. אני בדרך כלל לא להשתמש packaged נהגים שמגיעים עם הכרטיס. כרטיסי הווידאו יכול להיות רגיש אם בכל הזדמנות שיש לך את זה מחוספס הזמן מקבל לתוך משבצת זה יכול להיות פגום. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כרטיס מסך חדש - כרטיס האשראי = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | כרטיסי מסך & Monitors | 9 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 08:44 |
| איך כרטיס מסך חדש. | Coolyxxx | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 7 דצמבר 2008 13:24 |
| כרטיס מסך | jimbo84 | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 29 אוקטובר 2008 08:44 |
| RIP כרטיס המסך | pete21 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 11th נובמבר 2007 16:31 |
| כרטיס מסך חדש עזרה | MaxWilson | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 9th נובמבר 2007 15:36 |
| שרשרת כלים | |
| |