![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar tikrai dėkingi, jei kas gali help me out ... Turiu NVIDIA Geforce6600gt .. Jei galiu prijungti kortelė su mano Maitinimo kuris yra 550W .. man juodas ekranas, bet kai aš atjungti Maitinimo kontroliuoti darbus ir aš gauti vaizdą, bet kai aš pradedu KOMP langai nurodo mano kortele saugus būdas, kurį aš suprantu kodėl ... Bet mano klausimas ... Ar tai bus mano videocard ar mano pagrindinė plokštė (ASRock 939dual-SATA2) thats sukeliančių šią problemą .. |
|
| |||
| |||
| Aš patikrinome kai kitose vietose apie savo pirma kortele. Atrodo, daug žmonių, turintys tą patį sunkumų. Esu tikras, kad tavo plokštė yra gerai. Įsitikinkite, kad dėl vaizdo plokštės ventiliatorius veikia. Jei kortelė atrodo prijungtas teisingai tada įsitikinkite, kad jūs neturite savo seną vaizdo plokštės tvarkykles. Be safe mode eiti į Device Manager ir atverti kalbomis adapteriai. Jei matote įspėjamasis ženklas tuomet jūs žinote, jūs turite vairuotojo problema. Pabandykite gauti naujausias tvarkykles iš gamintojų tinklalapio. Aš paprastai nenaudoja vairuotojams, kurie ateina supakuotos su kortele. Vaizdo plokštės gali būti jautrūs, jeigu bet kokia proga Jums buvo grubus metu gauti ją į lizdą jis gali būti sugadintas. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Gauti naują grafikos plokštę. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 7 gruodis 2008 13:24 |
| Graphics Card | jimbo84 | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 29 spalis 2008 08:44 |
| PTL video | pete21 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Lapkritis 11, 2007 16:31 |
| Naujas grafikos plokštę Pagalba | MaxWilson | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 9 lapkritis 2007 15:36 |
| Temos įrankiai | |
| |