rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Pomoc z Karta graficzna .....

Reply

Narzędzia wątku
Old 9 grudnia 2007, 22:47
Nowe państwa grupy

Czy naprawdę docenić to, jeśli ktoś może pomóc mnie ... Mam Nvidia Geforce6600gt .. Jeśli połączyć kartę z moim powersupply która jest 550w .. pojawia się czarny ekran ale kiedy odłączyć powersupply monitor działa i ja zdobyć zdjęcie, ale kiedy zaczynam komp mojego okna stawia karty w trybie awaryjnym, które rozumiem, dlaczego ... Ale moje pytanie jest ... Czy moje graficzna lub moja płyta (ASRock 939dual-SATA2) thats przyczyną problemu ..
Old 10 grudnia 2007, 00:33
Nowe państwa grupy

Sprawdziłem w innych miejscach na temat danej karty. Wydaje się, wiele osób mających takie same problemy. Jestem pewien, płyty głównej jest w porządku. Upewnij się, że wentylator na temat karty graficznej pracuje. Jeśli karta wydaje się być prawidłowo podłączone następnie upewnij się, że nie masz stary sterowniki karty wideo. W trybie awaryjnym można znaleźć w Menedżerze urządzeń i otworzyć karty graficzne. Jeśli widzisz znak ostrzegawczy wtedy wiesz, że kierowcy mają problem. Spróbuj uzyskiwania najnowszych sterowników z produkuje stronie. I zwykle nie używać sterowników, które są zapakowane w karty. Karty graficzne mogą być wrażliwe, jeżeli przez jakiekolwiek szanse mieli przybliżonym czasie zaczyna ją do gniazda mógłby zostać uszkodzony.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.