menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Pomoc s grafických kariet .....

Reply

Thread Tools
Old 9 decembra 2007, 22:47
Nový člen skupiny

By naozaj ocenia, keď niekto mi môže pomôcť von ... mám Nvidia Geforce6600gt .. Ak aj pripojiť kartu s mojím powersupply ktorá je 550W .. mám čiernu obrazovku, ale aj pri odpojení powersupply monitor funguje a já získať obraz, ale keď som začať comp okná kladie moja karta v núdzovom režime, ktoré som pochopil, prečo ... Ale moja otázka znie ... Bolo by to byť môj grafickú kartu alebo mojej doske (ASRock 939dual-SATA2) to je príčinou tohto problému ..
Old 10. decembra 2007, 00:33
Nový člen skupiny

Overil som si niektoré ďalšie objekty o vašu konkrétnu kartu. Zdá, že veľa ľudí, ktorí majú rovnaké problémy. Som si istý, že vaša základná doska je v pohode. Uistite sa, že ventilátor na grafické karty pracuje. Je-li karta sa zdá byť správne pripojený, skontrolujte, či nemáte svoje staré ovládače grafických kariet. V núdzovom režime choďte do správcu zariadenia a otvoriť displej adaptérov. Ak sa zobrazí varovná znamení potom viete, že máte problém vodiča. Skúste získať najnovšie ovládače od výrobcu webových stránkach. I bežne nepoužívajú vodičov, že prídu balené s kartou. Grafické karty môžu byť citlivé, ak by žiadne šance, že by ste mal hrubý čas dostať sa do slotu by to mohlo byť poškodený.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.