![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| By naozaj ocenia, keď niekto mi môže pomôcť von ... mám Nvidia Geforce6600gt .. Ak aj pripojiť kartu s mojím powersupply ktorá je 550W .. mám čiernu obrazovku, ale aj pri odpojení powersupply monitor funguje a já získať obraz, ale keď som začať comp okná kladie moja karta v núdzovom režime, ktoré som pochopil, prečo ... Ale moja otázka znie ... Bolo by to byť môj grafickú kartu alebo mojej doske (ASRock 939dual-SATA2) to je príčinou tohto problému .. |
|
| |||
| |||
| Overil som si niektoré ďalšie objekty o vašu konkrétnu kartu. Zdá, že veľa ľudí, ktorí majú rovnaké problémy. Som si istý, že vaša základná doska je v pohode. Uistite sa, že ventilátor na grafické karty pracuje. Je-li karta sa zdá byť správne pripojený, skontrolujte, či nemáte svoje staré ovládače grafických kariet. V núdzovom režime choďte do správcu zariadenia a otvoriť displej adaptérov. Ak sa zobrazí varovná znamení potom viete, že máte problém vodiča. Skúste získať najnovšie ovládače od výrobcu webových stránkach. I bežne nepoužívajú vodičov, že prídu balené s kartou. Grafické karty môžu byť citlivé, ak by žiadne šance, že by ste mal hrubý čas dostať sa do slotu by to mohlo byť poškodený. |