![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Би ли стварно поштовати то ако неко може помоћ мене вањска страна ... имам НВИДИА Гефорце6600гт .. Ако ја спојите картицу са мојим поуерсупплы која је 550у .. ја добијем црни екран али кад сам ископчајте поуерсупплы монитор ради и ја добити слику али нашто ја старт цомп прозора мој картица ставља у безбедном начину рада који сам схватити зашто ... Али моје питање је ... Желиш ли бити мој или моја матична плоча видеоцард (АСРоцк 939дуал-сата2) који узрокују овај проблем .. |
|
| |||
| |||
| ЈА обуздан вањска страна о неким другим местима Вашу картицу. Чини се пуно људи који имају исте тежине. Сигуран сам ваше матичне плоче је у реду. Постарајте вентилатора на видео картицу ради. Ако се чини се да је картица исправно спојен онда будите сигурни да немате свој стари видео картице возача. У безбедном начину рада идите на Девице Манагер и отворити приказ адаптера. Ако видите знак упозорења онда знате да имате дривер проблем. Покушајте узимајући најновије дривер од израђује уеб странице. Ја обично не користе возачи који долазе у пакету са картицом. Графичке картице могу бити осетљиви Ако сте имали прилику грубо време узимајући га у слот би могао да буде оштећен. |