![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Б. дуже вдячний, якщо хтось може допомогти мені ... У мене є .. Nvidia Geforce6600gt Якщо я підключити карту з моїм Powersupply яка 550W .. я отримую чорний екран, але коли я від'єднати джерело живлення монітора роботи, і я отримати фотографію, але коли я почала Comp Windows ставить мою карту в безпечному режимі, який я розумію, чому ... Але моє питання ... Чи буде моя відеокарта чи моєї материнської плати (ASRock 939Dual-SATA2) Thats причиною проблеми .. |
|
| |||
| |||
| Я перевірив деяких інших місцях, про вашу карті. Здається багато людей, виникають ті ж труднощі. Я впевнений, що ваша материнська плата є штраф. Переконайтеся, що вентилятор на відеокарті працює. Якщо картка мабуть, пов'язано правильно, то переконайтеся, що ви не маєте старі драйвера відеокарти. У безпечному режимі, щоб іти за допомогою диспетчера пристроїв і відкривають Відеоадаптери. Якщо ви побачите попереджуючий знак то ви знаєте, у вас є проблема драйвера. Спробуйте отримати останню версію драйверів з сайту виробника. Я звичайно не використовують драйвери, які приходять в упаковці з картою. Відео-карти можуть бути чутливі, якщо за якийсь шанс у вас був видерлися її в гніздо він може бути пошкоджений. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Початок нової графічної карти. | Coolyxxx | Графічні карти & Монітори | 4 | 7 грудня 2008 13:24 |
| Відеокарта | jimbo84 | Графічні карти & Монітори | 4 | 29 жовтня 2008 08:44 |
| RIP відеокарта | pete21 | Графічні карти & Монітори | 3 | 11 листопада 2007 16:31 |
| Нова графічна карта допоможе | MaxWilson | Графічні карти & Монітори | 3 | 9 листопада 2007 15:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |