![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти на всички, аз наскоро си купи нов лаптоп, който е с T3400, 2GB Dual Channel PC-5300 RAM и X3100 . Искам да знаеш, които ОС ще бъдат по-добре за игри. Причината съм питам този въпрос е така, защото в моя стар лаптоп (който има ограбен ) Има Celeron 540, 1GB RAM PC-6400 с XP и 1103 вкара в 3Dmarks03 и на моя нов с Vista да вкара 1703. Но е то, защото на процесора е по-добре така че вкара повече или защото са по-добри драйвери за Vista? Аз също забелязах някои игри тичам по-добре на новите ми лаптоп като война Рок и BF2 но игри като Гилдията Войните и HL2 завтече по-добре от старите ми един. По дяволите аз съм объркан Моля, дайте ми някакви съвети Бих оценявам всички отговори |
|
| |||
| |||
| Повечето избират XP, по-стабилен др То може да бъде напълно нормално, не знам, но PC-5300 RAM с X3100? Не, че искам един милион deadbolts на вашата врата, която е подсилена с титан и диаманти, но след това, оставяйки ги отключва? Игнорирай ме, ако това е напълно разумна комбинация - аз не игра себе си.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| и аз избирам PC-5300, защото този най-бързия си лаптоп поддържа и аз предполагам, двойствен канал прави за него? и аз не искам да се заличават всички мои данни за XP, ако не се наложи. Ами аз да опитам с двойна зареждане. |
|
| |||
| |||
| О OK достатъчно справедлива, има смисъл. Да двойна зареждане би било добър вариант, а след това можете да опитате и от двете видите кой предпочитате. Също така вие не би да се използва масивен дял, ако той е само за игри, просто оставя достатъчно обаче много игри.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Побъркани графика Driver - Acer 2920Z с T3400 и GL960 (GMA X3100) | anthonyla65 | Графика на карти & Монитори | 4 | 1-во април 2009 22:51 |
| Intel GMA x3100 Vs NVidia 6200 | anthonyla65 | Графика на карти & Монитори | 5 | 15 Jan 2009 15:58 |
| Лаптоп графична карта: Intel X3100 спрямо NVIDIA GeForce 7150M | carlito24 | Лаптопи, Mobiles & текст | 7 | 29 ноември 2008 16:12 |
| Объркан с Vista "Надстройка Вариант" и без .. | 4D (Fordy (Форд) Оли | Windows операционни системи | 16 | 11 Окт 2008 14:25 |
| Im наистина объркан | NeedHelpPls | Общи Хардуер Чат | 3 | 27 Jan 2008 21:12 |
| Нишка Инструменти | |
| |