![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, jsem nedávno koupil nový notebook, který je dodáván s T3400, 2GB Dual Channel PC-5300 RAM a X3100 . Chci vědět, OS, který by byl lepší pro hraní her. Důvod jsem dotazem na tuto otázku je proto, že na mém starém notebooku (který má okradený ) Měl Celeron 540, 1GB RAM PC-6400 s XP a 1103 umístil na 3Dmarks03 a moje nová s Vista jsem skóroval 1703. Ale je to proto, že procesor je lepší, tak jsem umístil více nebo proto, že řidiči mají lepší předpoklady pro Vista? Všiml jsem také některé hry běží lépe na můj nový laptop jako válka Rock a BF2 ale rád hry Guild Wars a HL2 běžel lépe na mé staré. Sakra jsem zmatená Prosím, dejte mi nějaké rady Já bych ocenil jakékoli odpovědi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Most vybrat XP, stabilnější atd. To může být naprosto normální, nevím, ale RAM PC-5300 s X3100? Není to jako s miliony deadbolts na vaše dveře, které samo o sobě je vyztužené titanem a diamant, ale potom, takže všechny odemknutá? Ignorovat mě, jestli je to naprosto rozumné kombinaci - nemám hru sám.
|
| |||
| |||
| dobře i vybrat PC-5300, protože to je nejrychlejší můj notebook podporuje a já předpokládám duální kanál tvoří na to? a nechci, aby se vypouští všechny své údaje pro systém Windows XP, kdybych nemusel. Tak bych mohl zkusit duální zavádení. |
|
| |||
| |||
| Oh ok dostatečně spravedlivý, má smysl. Jo-duální zavádení by byl dobrou volbou, můžete si to vyzkoušet na obou vidět, které dáváte přednost. Také byste neměli používat obrovskou oblast, pokud to bylo jen pro hraní her, nechte dostatek pro mnoho her.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Neuspořádaný Graphics Driver - Acer 2920Z s T3400 a GL960 (GMA X3100) | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 1. Duben 2009 22:51 |
| Intel GMA x3100 Vs Nvidia 6200 | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitory | 5 | 15. leden 2009 15:58 |
| Laptop Grafická karta: Intel X3100 vs NVIDIA GeForce 7150M | carlito24 | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 29. listopad 2008 16:12 |
| Zaměňovat s Vista "Upgrade Version" a ne .. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Operační systémy Windows | 16 | 11. října 2008 14:25 |
| Im opravdu zaměnit | NeedHelpPls | Obecné Hardware Chat | 3 | 27. ledna 2008 21:12 |
| Thread Nástroje | |
| |