![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej svima, Nedavno sam kupio novi laptop koji dolazi s T3400, 2GB Dual Channel RAM PC-5300, te X3100 . Želim znati što bi bilo bolje OS za gaming. Razlog sam molba to pitanje jer na moj stari laptop (koji je dobio opljačkan ) Imala Celeron 540, 1GB RAM PC-6400 sa XP i 1103 osvojila bod na 3Dmarks03 i na moj novi sa Vidik sam osvojila bod 1703. Ali, je li to zbog CPU je bolje pa sam osvojila bod više ili zato što su bolji vozači na vidik? Također sam primijetio neke igre bolje izvoditi na moj novi laptop kao što je War Rock i BF2 ali igre poput Guild Wars i HL2 bolje išla na moj stari. Prokleta sam zbunjena Molim Vas, dajte mi neki savjet Htio poštovati bilo koji odgovore |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Većina odaberete XP, stabilniji i sl. On svibanj biti savršeno normalan, ne znam, ali RAM PC-5300 s X3100? Nije li to kao da milijun deadbolts na vaš vrata, koja sama po sebi je ojačana sa titan i dijamant, ali onda, ostavljajući ih sve otključana? Zanemari me ako je to savršeno svjestan kombinacija - ja ne igra sama.
|
| |||
| |||
| dobro sam se odlučio za PC-5300, jer taj najbrľi moj laptop podržava i dual Pretpostavljam kanal sastavlja za nju? i ne želim izbrisane sve moje podatke za XP ako nisam morate. Pa ja mogu probati dual booting. |
|
| |||
| |||
| Oh ok fer dosta, ima smisla. Dual-booting Da bi bio dobar izbor, onda možete probati Internet na obje vidite koji vam je draže. Također vas ne bi koristiti masivnu particiju, ako je to samo za igre, samo ostavite dovoljno međutim mnoge igre.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |