kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

SEGÍTSÉG vagyok zavarodva. X3100 - Vista vagy XP

Reply

Téma eszközök
Old Április 11 2009, 04:49
Csoport tagja

Default SEGÍTSÉG vagyok zavarodva. X3100 - Vista vagy XP

Szia mindenki, én nemrég vásárolt egy új laptop, ami a T3400, 2GB Dual Channel PC-5300 RAM és X3100 . Azt akarom, hogy tudja, melyik operációs rendszer jobb lenne a játék. Azért vagyok kérve ez a kérdés, mert az én régi laptop (ami van kirabolta ) Volt, a Celeron 540, 1GB RAM PC-6400 és XP és 1103 felhorzsolt a 3Dmarks03 és én egy új, a Vista I felhorzsolt 1703. De van, mert a CPU jobb, úgyhogy felhorzsolt több, vagy mert a járművezetők jobb a kilátás? Azt is észre, hogy egyes játékok futtatása jobban új laptopot, mint a War Rock és a BF2 de hasonló játékok Guild Wars és a HL2 futott jobb a régi egy. Átkozott vagyok zavarodva Kérem adjon nekem néhány tanácsot I'd appreciate any válaszok
Old Április 11 2009, 05:34
Donor Group

Most választhat XP, stabilabb stb

Ez lehet teljesen normális, nem tudom, de a PC-5300 RAM az X3100?

Hát nem olyan, mint egy millió deadbolts be a ajtót, ami önmagában is erősíti a titán és gyémánt, de majd, így azok minden nyitva?

Figyelmen kívül hagyja, ha ez egy teljesen ésszerű kombinációja - Nem játék magam.

My System: FordyPC

Processzor (ok):
Q6600 négymagos Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Alaplap:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM memória:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafikus kártya (k):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optikai meghajtó (k):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / tápegység:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Gigabit LAN, FireWire és WG111v2
Monitor (ok):
2 x Acer P193WAd
Operációs rendszer (ek):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old Április 11 2009, 06:11
Csoport tagja

jól választani a PC-5300, mert amit a leggyorsabb laptop támogat, és én azt hiszem, kétcsatornás teszi ki az? és nem akarom hagyni minden adat XP, ha nem muszáj. Nos talán próbáld kettős.
Old Április 11 2009, 12:35
Donor Group

Ó OK tisztességes elég logikus.

Igen kettős indítást lenne jó megoldás, akkor próbáld meg mindkét mely választott. Is, amit nem lehet használni a hatalmas partíció, ha csak a játékokhoz, csak hagyja azonban elég sok játékot.

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.