![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Szia mindenki, én nemrég vásárolt egy új laptop, ami a T3400, 2GB Dual Channel PC-5300 RAM és X3100
. Azt akarom, hogy tudja, melyik operációs rendszer jobb lenne a játék. Azért vagyok kérve ez a kérdés, mert az én régi laptop (ami van kirabolta ) Volt, a Celeron 540, 1GB RAM PC-6400 és XP és 1103 felhorzsolt a 3Dmarks03 és én egy új, a Vista I felhorzsolt 1703. De van, mert a CPU jobb, úgyhogy felhorzsolt több, vagy mert a járművezetők jobb a kilátás? Azt is észre, hogy egyes játékok futtatása jobban új laptopot, mint a War Rock és a BF2 de hasonló játékok Guild Wars és a HL2 futott jobb a régi egy. Átkozott vagyok zavarodva Kérem adjon nekem néhány tanácsot I'd appreciate any válaszok
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Most választhat XP, stabilabb stb
Ez lehet teljesen normális, nem tudom, de a PC-5300 RAM az X3100? Hát nem olyan, mint egy millió deadbolts be a ajtót, ami önmagában is erősíti a titán és gyémánt, de majd, így azok minden nyitva? Figyelmen kívül hagyja, ha ez egy teljesen ésszerű kombinációja - Nem játék magam.
|
|
|||
|
|||
|
jól választani a PC-5300, mert amit a leggyorsabb laptop támogat, és én azt hiszem, kétcsatornás teszi ki az? és nem akarom hagyni minden adat XP, ha nem muszáj. Nos talán próbáld kettős.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ó OK tisztességes elég logikus.
Igen kettős indítást lenne jó megoldás, akkor próbáld meg mindkét mely választott. Is, amit nem lehet használni a hatalmas partíció, ha csak a játékokhoz, csak hagyja azonban elég sok játékot.