![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey everyone, aš neseniai nusipirkau naują nešiojamąjį kompiuterį, kuris ateina su T3400, 2GB Dual Channel PC-5300 RAM, X3100 . Norėčiau sužinoti, kokia OS bus geresnė, žaidimų. Priežasties I'm asking šį klausimą, nes mano senas nešiojamasis kompiuteris (kuris gavo apiplėšė ) Buvo Celeron 540, 1GB RAM PC-6400 ir XP ir Scored 1.103 į 3Dmarks03 ir mano nauja su Vista Aš vagele 1703. Bet tai todėl, kad procesorius yra geriau, kad aš balais ar daugiau, nes vairuotojai yra geriau Vista? Aš taip pat pastebėjau, kai kurie žaidimai paleisti geriau mano naujas nešiojamas pvz War Rock ir BF2, bet žaidimai kaip Guild Wars ir HL2 RAN geriau mano senąjį. Damn I'm confused Prašau man duoti keletą patarimų Aš vertinu bet atsakymus |
|
| |||
| |||
| Dauguma pasirinkti XP stabilesnė ir tt Jis gali būti visiškai normalus, aš nežinau, tačiau PC-5300 RAM su X3100? Ar ne tai, kad kaip turintys mln deadbolts ant durų, kuris pats yra sutvirtintas titano ir deimantų, bet paskui, palikus visus juos atrakinti? Ignoruoti mane, jei jis visiškai protinga derinys - I don't žaidimas save.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Na pasirinkti PC-5300, nes thats sparčiausiai mano nešiojamas palaiko ir manau, Dual Channel sudaro už jį? Well I don't wanna ištrynė visus mano duomenis, Windows XP, jei aš neturėjo. Na pabandykite dvigubą paleidimo. |
|
| |||
| |||
| Oi Gerai teisingas pakankamai prasminga. Taip dvigubo paleidimo būtų geras pasirinkimas, tuomet Jūs galite jį išbandyti ant abiejų pamatyti, kurie norite. Taip pat jums nereikės naudoti masiškai disko, jei jis buvo tik žaidimų, tiesiog palikite pakankamai Tačiau daugelis žaidimų.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Messed up Graphics Driver "- su T3400 ir GL960 (GMA X3100 2920Z ACER) | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 1 balandis 2009 22:51 |
| Intel GMA X3100 vs Nvidia 6.200 | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 15 sausis 2009 15:58 |
| Laptop Graphics Card: Intel X3100 vs NVIDIA GeForce 7150M | carlito24 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 7 | Lapkritis 29, 2008 16:12 |
| Painioti su Vista "Upgrade" versija "ir ne .. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Windows "operacinės sistemos | 16 | 11 spalis 2008 14:25 |
| Im really confused | NeedHelpPls | General Hardware Chat | 3 | 27 sausis 2008 21:12 |
| Temos įrankiai | |
| |