![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hey everyone, es nesen nopirka jaunu klēpjdatoru, kas nāk ar T3400, 2GB Dual Channel PC-5300 RAM un X3100
. Es gribu uzzināt, kuras OS būtu labāka spēļu. Iemesla dēļ es esmu lūdz šo jautājumu ir tāpēc, ka mans vecais klēpjdators (kas guva nolaupīja ) Bija Celeron 540, 1GB PC-6400 RAM ar XP un jāreģistrē 1.103 par 3Dmarks03 un uz manu jauno ar Vista man ieguva 1703. Bet vai tādēļ, ka CPU ir labāk, lai es ieguva daudz vai tāpēc, ka draiveri ir labāk vista? Es arī pamanīju dažas spēles darbojas labāk par manu jauno klēpjdatoru, piemēram, kara Rock and BF2 bet spēles, piemēram, Guild Wars un HL2 darbojās labāk par manu iepriekšējo. Damn es esmu sajaukusi Lūdzu, iedodiet man kādu padomu I'd appreciate any replies
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Lielākā daļa izvēlas XP stabilāks utt
Tas var būt pilnīgi normāla, es nezinu, bet PC-5300 RAM ar X3100? Nav tas, ka, piemēram, ņemot miljons deadbolts jūsu durvīm, kas pats par sevi ir pastiprināta ar titāna un dimanta, taču pēc tam, atstājot tos visus atbloķēt? Ignorēt mani, ja tas ir pilnīgi saprātīgs apvienojums - man nav spēle sevi.
|
|
|||
|
|||
|
Nu man izvēlēties PC-5300, jo thats visātrāk savu klēpjdatoru atbalsta un es pieņemu divu kanālu veido to? labi es nevēlos svītroti visi mani dati par XP, ja man nav bijis. Nu es varētu mēģināt divējāda booting.
|
|
|
|||
|
|||
|
Oh ok godīga pietiekami lietderīgi.
Yeah dual-booting varētu būt laba iespēja, tad varat mēģināt to gan redzēt, ko jūs vēlaties. Arī jūs nebūtu izmantot masveida nodalījumu, ja tas bijis tikai spēles, vienkārši atstāt pietiekami, tomēr daudzi spēlēm.