rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

POMOC I'm confused. X3100 - Vista lub XP

Reply

Narzędzia wątku
Old 11 kwietnia 2009, 04:49
Członek grupy

Hey everyone, Niedawno kupiłem nowy laptop, że pochodzi z T3400, 2 GB Dual Channel PC-5300 RAM i X3100 . Chcę wiedzieć, jakie OS byłoby lepiej dla gier. Powodem I'm asking to pytanie, ponieważ na moim starym laptopie (który dostał skradziono ) Miał Celeron 540, 1GB pamięci RAM PC-6400 z XP i 1103 zdobyła w 3Dmarks03 i mój nowy z Vista zdobyła I 1703. Ale to dlatego, że procesor jest lepszy, więc punkty lub więcej, gdyż kierowcy są lepiej na vista? Zauważyłem również kilka gier lepiej działać na moim nowym laptopie, takich jak wojny i Rock BF2 ale jak gry Guild Wars i HL2 prowadził lepiej mój stary. Damn I'm confused Proszę dać mi kilka rad I'd appreciate any odpowiedzi
Old 11 kwietnia 2009, 05:34
Grupa dawcy

Większość wybiera XP bardziej stabilne itp.

To może być zupełnie normalną, nie wiem, ale PC-5300 RAM z X3100?

Czy nie jest tak, że jak o mln deadbolts na drzwi, która sama jest z tytanu i wzmocnione diamentu, ale potem, pozostawiając je wszystkie odblokowana?

Ignoruje mnie, czy jest to rozsądne połączenie perfekcyjnie - nie gra sam.
Old 11 kwietnia 2009, 06:11
Członek grupy

również wybrać PC-5300, ponieważ thats najszybciej mój laptop wspiera i I suppose Dual Channel tworzy dla niej? i nie chcę usunięte wszystkie moje dane dla XP, jeśli nie musieli. Cóż mogę spróbować podwójnego rozruchu.
Old 11 kwietnia 2009, 12:35
Grupa dawcy

Oh ok Fair enough, ma sens.

Tak podwójnego ładowania byłoby dobrym rozwiązaniem, można spróbować zarówno zobaczyć, które lubisz. Również ci nie będą musiały korzystać z ogromnego partycji, jeśli to tylko w grach, wystarczy pozostawić wystarcza jednak wielu gier.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.