![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey everyone, Niedawno kupiłem nowy laptop, że pochodzi z T3400, 2 GB Dual Channel PC-5300 RAM i X3100 . Chcę wiedzieć, jakie OS byłoby lepiej dla gier. Powodem I'm asking to pytanie, ponieważ na moim starym laptopie (który dostał skradziono ) Miał Celeron 540, 1GB pamięci RAM PC-6400 z XP i 1103 zdobyła w 3Dmarks03 i mój nowy z Vista zdobyła I 1703. Ale to dlatego, że procesor jest lepszy, więc punkty lub więcej, gdyż kierowcy są lepiej na vista? Zauważyłem również kilka gier lepiej działać na moim nowym laptopie, takich jak wojny i Rock BF2 ale jak gry Guild Wars i HL2 prowadził lepiej mój stary. Damn I'm confused Proszę dać mi kilka rad I'd appreciate any odpowiedzi |
|
| |||
| |||
| Większość wybiera XP bardziej stabilne itp. To może być zupełnie normalną, nie wiem, ale PC-5300 RAM z X3100? Czy nie jest tak, że jak o mln deadbolts na drzwi, która sama jest z tytanu i wzmocnione diamentu, ale potem, pozostawiając je wszystkie odblokowana? Ignoruje mnie, czy jest to rozsądne połączenie perfekcyjnie - nie gra sam. |
|
| |||
| |||
| również wybrać PC-5300, ponieważ thats najszybciej mój laptop wspiera i I suppose Dual Channel tworzy dla niej? i nie chcę usunięte wszystkie moje dane dla XP, jeśli nie musieli. Cóż mogę spróbować podwójnego rozruchu. |
|
| |||
| |||
| Oh ok Fair enough, ma sens. Tak podwójnego ładowania byłoby dobrym rozwiązaniem, można spróbować zarówno zobaczyć, które lubisz. Również ci nie będą musiały korzystać z ogromnego partycji, jeśli to tylko w grach, wystarczy pozostawić wystarcza jednak wielu gier. |