![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut tuturor, am cumparat recent un nou laptop, care vine cu T3400, 2GB Dual Channel PC-5300 RAM şi un X3100 . Vreau să ştiu care OS-ar fi mai bine pentru jocuri. Motivul pentru care am cere această întrebare, deoarece este pe vechiul meu laptop (pe care am jefuit ) Au avut o Celeron 540, 1GB RAM PC-6400 cu XP şi 1103 a marcat pe 3Dmarks03 şi cu privire la noua mea o am marcat cu Vista 1703. Dar este acesta, deoarece este mai bine procesorului, aşa că am marcat, mai mult sau, deoarece driver-ele sunt mai bine pe Vista? De asemenea, am observat că unele jocuri rula mai bine pe noul meu laptop, cum ar fi război Rock BF2, dar şi jocuri, precum şi Guild Wars HL2 alergat mai bine de pe vechiul meu o. Fir-ar Sunt confuz Vă rog să îmi daţi câteva sfaturi Aş aprecia orice răspunsurile |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cele mai alege XP, mai stabil etc Acesta poate fi perfect normal, nu stiu, dar PC-5300 RAM cu un X3100?? Nu este ca au un milion de deadbolts pe usa, pe care ea însăşi este întărită cu titan şi diamante, dar apoi, lăsându-le pe toate deblocate? Ignoraţi-mă dacă este o combinaţie perfect cu bun-simţ - Eu nu mă joc.
|
| |||
| |||
| bine i alege PC-5300, pentru că cea mai rapidă thats meu laptop sprijină şi Presupun dual canal face pentru ea? şi nu vreau să-mi elimină toate datele pentru XP dacă nu trebuie. Ei bine s-ar putea încerca dual boot. |
|
| |||
| |||
| Oh ok de acord, are sens. Da, dual-boot-ar fi o opţiune bună, atunci puteţi încerca să-l vezi pe ambele pe care le preferă. De asemenea, ar trebui să nu trebuie să utilizeze un masiv de partiţii în cazul în care acesta a fost doar pentru jocuri, doar lăsa totuşi destul de multe jocuri.
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |