![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci, som nedávno kúpil nový notebook, ktorý je dodávaný s T3400, 2GB Dual Channel PC-5300 RAM a X3100 . Chcem vedieť, OS, ktorý by bol lepší pre hranie hier. Dôvod som dotazem na túto otázku je preto, že na mojom starom notebooku (ktorý má okradený ) Mal Celeron 540, 1GB RAM PC-6400 s XP a 1103 umiestnil na 3Dmarks03 a moje nové s Vista som skóroval 1703. Ale je to preto, že procesor je lepší, tak som umiestnil viac alebo preto, že vodiči majú lepšie predpoklady pre Vista? Všimol som tiež niektoré hry beží lepšie na môj nový laptop ako vojna Rock a BF2 ale rád hry Guild Wars a HL2 běžel lepšie na mojej starej. Sakra som zmatená Prosím, dajte mi nejaké rady Já bych ocenil akékoľvek odpovede |
|
| |||
| |||
| Most vybrať XP, stabilnejší atď To môže byť úplne normálne, nevím, ale RAM PC-5300 s X3100? Nie je to ako s miliónmi deadbolts na vaše dvere, ktoré samo o sebe je vystužené titánom a diamant, ale potom, takže všetky unlocked? Ignorovať mě, jestli je to absolútne rozumné kombinácii - nemám hru sám.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| dobre aj vybrať PC-5300, pretože to je najrýchlejšia môj notebook podporuje a já předpokládám duální kanál tvorí na to? a nechcem, aby sa vypúšťa všetky svoje údaje pre systém Windows XP, kdybych nemusel. Tak by som mohol skúsiť duální zavádzanie. |
|
| |||
| |||
| Oh ok dostatočne spravodlivý, má zmysel. Jo-duálnej zavádzanie by bol dobrou voľbou, môžete si to vyskúšať na oboch vidieť, ktoré dávate prednosť. Tiež by ste nemali používať obrovskú oblasť, ak to bolo len pre hranie hier, nechajte dostatok pre mnoho hier.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Neusporiadaný Graphics Driver - Acer 2920Z s T3400 a GL960 (GMA X3100) | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 1. Apríl 2009 22:51 |
| Intel GMA X3100 Vs Nvidia 6200 | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitory | 5 | 15. január 2009 15:58 |
| Laptop Grafická karta: Intel X3100 vs NVIDIA GeForce 7150 | carlito24 | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 29. november 2008 16:12 |
| Zamieňať s Vista "Upgrade Version" a nie .. | 4D (Ford (Ford) Ollie | Operačné systémy Windows | 16 | 11. októbra 2008 14:25 |
| Im naozaj zameniť | NeedHelpPls | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 27. januára 2008 21:12 |
| Thread Tools | |
| |