![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј свима, Недавно сам купио нови лаптоп који долази са Т3400, 2ГБ Дуал Цханнел РАМ ПЦ-5300, те Кс3100 . Желим да знам шта би било боље ОС за гаминг. Разлог сам молба то питање јер на мој стари лаптоп (који је добио опљачкана ) Имала Целерон 540, 1ГБ РАМ ПЦ-6400 са КСП и 1103 освојила бод на 3Дмаркс03 и на мој нови са Видик сам освојила бод 1703. Али, је ли то због ЦПУ је боље па сам освојила бод више или зато што су бољи возачи на видик? Такође сам приметио неке игре боље изводити на мој нови лаптоп као што је Уар Роцк и БФ2 али игре попут Гуилд Уарс и ХЛ2 боље ишла на мој стари. Проклета сам збуњена Молим Вас, дајте ми неки савет Хтео поштовати било који одговоре |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Већина изаберете КСП, стабилнији и сл Он мај бити савршено нормалан, не знам, али РАМ ПЦ-5300 са Кс3100? Није ли то као да милион деадболтс на ваш врата, која сама по себи је ојачана са Титан и дијамант, али онда, остављајући их све Откључан? Игнориши ме ако је то савршено свестан комбинација - ја не игра сама.
|
| |||
| |||
| добро сам се одлучио за ПЦ-5300, јер тај најбрл̌и мој лаптоп подржава и дуал Претпостављам канал саставља за њу? и не желим избрисане све моје податке за КСП ако нисам морате. Па ја могу пробати дуал боотинг. |
|
| |||
| |||
| Ох ок фер доста, има смисла. Дуал-боотинг Да би био добар избор, онда можете пробати то на обе видите који вам је драже. Такође вас не би користити масивна партицију, ако је то само за игре, само оставите довољно међутим многе игре.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |