![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Selam herkese, ben son T3400, 2GB Çift Kanal PC-5300 RAM ve X3100 ile birlikte gelen yeni bir dizüstü bilgisayar satın aldım . Hangi işletim sistemi oyun için daha iyi olacağını bilmek istiyorum. Bu soruyu soran var nedeni eski dizüstü çünkü üzerinde (ki soydular var ) Olan bir Celeron 540, 1GB PC-3Dmarks03 XP ve puanlar 1103 ile 6400 RAM ve Vista ile ben 1703 puan Yeni biri. Ama bu, çünkü CPU yani daha uzak manzara daha iyi, çünkü sürücüler vardır puanlar daha iyi? Ayrıca bazı oyunlar fark Yeni laptopunda Savaş Kaya ve BF2 ancak Guild Wars ve HL2 gibi oyunlar eski bir daha koştum gibi iyi çalıştırın. Ben Lanet karıştı yaşıyorum Lütfen biraz tavsiyelerde Herhangi bir yanıt için teşekkür ediyorum |
|
| |||
| |||
| En çok, daha istikrarlı vs XP seçin Bu mükemmel, bilmiyorum, ama Normal olabilir PC-bir X3100 ile 5300 RAM? Gibi, ancak daha sonra kendisini titanyum ve elmas ile takviyeli bir kapıyı, bir milyon deadbolts sonra, onları terk tüm kilitli değil mi? Eğer mükemmel mantıklı kombinasyonun yaz Yoksay - Kendimi oyun yok. |
|
| |||
| |||
| çünkü şu en hızlı benim laptop destekler ve çift kanallı varsayalım iyi PC-5300 tercih kadar bunun için yapar? if I didn't have to well I XP için silinmiş tüm veri istemiyorum. Evet çift önyükleme yapmayı deneyebilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Oh tamam adil yeterince mantıklı. Evet çift önyükleme iyi bir seçenek, her ikisini de hangi tercih bakın bunu deneyebilirsiniz olacaktır. Eğer oyun için olduğunu Ayrıca büyük bir bölümünü kullanmak için yeterli ancak pek çok oyun için izin yok olur. |