![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз наскоро купи Galaxy NVidia GeForce 8600gt 512MB. Имам инсталиран го в PCI E слот и свързани тя също moniter, но тя не го вземете. Имам достатъчно правомощия да го изпълним, 550W захранване. Когато включа компютъра, за да чуете компютър работи, но нищо не се появява на екрана на всички. от помощ ще бъде оценена. |
|
| |||
| |||
| Предполагам, че сте включен във всички кабели вътре в компютъра и инсталираните картата в PCI-E x16 слота? Първи неща, за да се провери кабелите вътре! Ако не можеш да се наложи да промените някои настройки, не сте на борда графики-рано? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Оставете нещата да се потвърди, когато проблемът се крие.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мощност няма значение. Ако PSU е crappy няма значение какво ставка я.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Имам точно един и същ проблем, споменати по-горе и се надявам някой да ми помогне с това Моят спецификациите са: M3N78-VM борда, AMD Athlon 64 X2 6000 CPU, Galaxy GeForce 8600GT видео карта, 500W охладител капитана PSU. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Radeon X300SE V G-Force 3DFUSION6200P | apaz69 | Графика на карти & Монитори | 3 | 3-ти октомври 2009 година 09:07 |
| Груб сила случай modding. hehe | hataw13 | Случаи & Power Доставки | 3 | 8 юни 2009 15:42 |
| Как Топла Трябва ми NVidia GeForce 8600GT карта бъде? | PhilipM1 | Графика на карти & Монитори | 10 | 26 Март 2009 06:04 |
| Силите Aero в Vista Ultimate | pete21 | Windows операционни системи | 1 | 12 Jan 2009 09:11 |
| Сравняване на 2 NVidia 8600GT карти | blubla | Графика на карти & Монитори | 3 | 5-и парламентарен Апр 2008 13:06 |
| Нишка Инструменти | |
| |