![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nedávno jsem koupil Galaxy Nvidia GeForce 8600gt 512mb Nainstaloval jsem do PCI slotu a E je příliš spojen s moniter, ale není si to vyzvednout. Mám dostatečný výkon, aby jej spustit, 550W napájecí zdroj. Když jsem se obrátil na počítači Slyším počítač pracuje, ale nic se na obrazovce objeví vůbec. pomoci by ocenili. |
|
| |||
| |||
| Předpokládám, že jste zapojen do všech kabelů uvnitř počítače a instalovali kartu do PCI-E x16 slot? První věcí, ke kontrole jsou kabely uvnitř! Pokud není, pak budete muset změnit některá nastavení, jste na palubě grafiku předtím? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dej to zpátky k potvrzení, kde je problém.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Příkon nevadí. Pokud PSU je mizerný, že nezáleží na tom, co je v kurzu.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Mám přesně stejný problém je uvedeno výše, a jsem doufal, že někdo by mohl pomoci mi s ním Moje parametry jsou: M3N78-VM palubě, AMD Athlon 64 X2 6000 cpu, Galaxy GeForce 8600GT video karty, chladiče mistr 500W PSU. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Radeon X300SE V G-FORCE 3DFUSION6200P | apaz69 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 3.října 2009 09:07 |
| Hrubou silou případě modding. hehe | hataw13 | Případy & Napájecí zdroje | 3 | 8 června 2009 15:42 |
| Hot Jak by měla moje karta Nvidia GeForce 8600GT Be? | PhilipM1 | Graphics Cards & Monitory | 10 | 26. března 2009 06:04 |
| Aerodynamické síly ve Vista Ultimate | pete21 | Operační systémy Windows | 1 | 12. ledna 2009 09:11 |
| Porovnáním 2 karty Nvidia 8600GT | blubla | Graphics Cards & Monitory | 3 | 5. dubna 2008 13:06 |
| Thread Nástroje | |
| |