![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω πρόσφατα αγόρασε Galaxy Nvidia GeForce 8600gt 512MB. Έχω εγκαταστήσει σε αυτό το PCI E slot και συνδέεται αυτό το πολύ moniter, ακόμη δεν Σήκωσε το. Έχω αρκετή δύναμη για την εκτέλεσή του, 550W τροφοδοτικό. Όταν ενεργοποιήσετε τον υπολογιστή ακούω τον υπολογιστή εργασίας, αλλά τίποτα δεν εμφανίζεται στην οθόνη σε όλα. οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη. |
|
| |||
| |||
| Υποθέτω ότι έχετε συνδεθεί με όλα τα καλώδια στο εσωτερικό του υπολογιστή και να εγκαταστήσει την κάρτα σε μια PCI-E x16 slot; Πρώτα πράγματα που πρέπει να ελέγξετε τα καλώδια είναι μέσα! Αν τότε δεν μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε κάποιες ρυθμίσεις, έκανε έχετε εποχουμένως γραφικών προηγουμένως; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Βάλτε τα πράγματα πίσω για επιβεβαίωση εκεί το πρόβλημα.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ισχύς δεν έχει σημασία. Αν το PSU είναι crappy δεν έχει σημασία σε τι ποσοστό είναι κατά.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που αναφέρθηκε παραπάνω και είμαι ελπίζοντας κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με αυτό Specs μου είναι: M3N78-VM σκάφους, AMD Athlon 64 X2 6000 cpu, Galaxy GeForce 8600GT κάρτα βίντεο, 500W Cooler Master PSU. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Radeon X300SE V G-FORCE 3DFUSION6200P | apaz69 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 3 Οκτωβρίου 2009 09:07 |
| Ωμής βίας περίπτωση modding. hehe | hataw13 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 3 | 8 Ιουν 2009 15:42 |
| Πώς Hot Αν μου Nvidia GeForce 8600GT Card είναι; | PhilipM1 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 10 | 26 Μαρ 2009 06:04 |
| Δύναμη αεροσηράγγων σε Vista Ultimate | pete21 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 12 Ιαν 2009 09:11 |
| Συγκρίνοντας 2 Nvidia 8600GT κάρτες | blubla | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 5 Απρ 2008 13:06 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |