![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam nedavno kupio Galaxy Nvidia GeForce 8600gt 512MB. Imam instaliran je u PCI utor E i povezan je to prevelik moniter, ali ne to podići. JA imati dovoljno snage da ga vode, 550W napajanje. Kad uključite računalo mogu čuti na računalu rade ništa, ali se pojavljuje na ekranu uopće. bilo koji pomoć bi bilo poštovati. |
|
| |||
| |||
| Pretpostavljam imate priključen na svim kablovima unutar računalu i instalirate karticu u PCI-E x16 utor? Prve stvari koje treba provjeriti su kablovi unutra! Ako nije onda ste svibanj morati promijeniti neke postavke, da li imate onboard grafika ranije? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Put natrag stvari za potvrdu gdje leži problem.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Potrošnja u vatima ne smeta. Ako PSU jebani je svejedno što su ga u stopu.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Imam isti problem gore navedenih i nadala sam netko mogao pomoć mene sa Moj naočale su: M3N78-VM odbora, AMD Athlon 64 X2 6000 CPU, Galaxy GeForce 8600GT grafičku karticu, 500W PSU buvara majstor. |