![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Én nemrég vettem egy Galaxy Nvidia GeForce 8600gt 512MB.
Nekem van beiktatott ez a PCI-E slot, és csatlakozik a moniter túl, de nem vedd fel. Nekem van elég erő, hogy fuss el, 550W tápegység. Amikor viszont a számítógép Hallom a számítógép működik, de semmi nem jelenik meg a képernyőn egyáltalán. akármi segít lenne méltányol. |
|
|
|||
|
|||
|
Remélem van csatlakoztatva az összes kábel be a számítógépet, és telepítette a kártyát a PCI-E x16 slot?
Az első dolog, hogy ellenőrizze a belső kábeleket! Ha nem, akkor lehet, hogy változtatni néhány beállítást, ugye van a fedélzeten grafikus korábban? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tedd vissza a dolgokat, hogy erősítse meg, ha a probléma.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Wattértékek nem számít. Ha a tápegység a rossz, hogy nem számít, mit Osztályozd at.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Nekem van pontosan ugyanaz a probléma fent vagyok, és abban a reményben, hogy valaki segítsen nekem is
My specs következők: M3N78-VM fórumon, AMD Athlon 64 X2 6000 CPU, Galaxy GeForce 8600GT videokártya, 500W Cooler Master psu. |