![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš neseniai nusipirkau Galaxy Nvidia GeForce 8600GT 512mb. Įdiegiau ją į PCI E lizdą ir prijungti jį per moniter, tačiau ji nėra pick it up. Turiu pakankamai galios, kad ją paleisti, 550W maitinimo. Kai aš įjungti kompiuterį galiu klausytis kompiuterio darbo, bet nieko ekrane pasirodo ne visi. Any help būtų dėkingi. |
|
| |||
| |||
| Manau turite visi prijungtas viduje kompiuterio kabeliai ir sumontuoti kortelės į PCI-E x16? Pirma ką reikia tikrinti kabelių viduje! Jei ne, tuomet jums gali tekti pakeisti tam tikrus parametrus, tu turi Borto grafika anksčiau? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Įdėkite dalykų Atgal patvirtinti, kur glūdi problema.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galingumas nesvarbu. Jei PSU yra Crappy Nesvarbu, ką jie norma ją.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Turiu tokią pačią problemą minėta aukščiau, tikiuosi kas nors galėtų padėti man su ja Mano Specifikacijos yra: M3N78-VM lenta, AMD Athlon 64 X2 6000 CPU, Galaxy GeForce 8600GT vaizdo plokštė, 500W Cooler Master PSU. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Radeon X300SE prieš G-FORCE 3DFUSION6200P | apaz69 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 3 spalis, 2009 09:07 |
| Brute Force atveju Modding. hehe | hataw13 | Cases & Power Supplies | 3 | 8 birželis 2009 15:42 |
| Kaip Hot jei mano nVidia GeForce 8600GT karta? | PhilipM1 | Graphics Cards & Monitoriai | 10 | Kovas 26, 2009 06:04 |
| Force Aero Vista Ultimate | pete21 | Windows "operacinės sistemos | 1 | 12 sausis 2009 09:11 |
| Lyginant 8600GT Nvidia 2 korteles | blubla | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 5 balandis 2008 13:06 |
| Temos įrankiai | |
| |