![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Es nesen nopirka Galaxy nVidia GeForce 8600GT 512MB.
Man ir uzstādītas to PCI E slotu un saistīts tas arī moniter, tomēr tas nav pick it up. Man ir pietiekama jauda, lai palaistu to, 550W power supply. Kad es savukārt datora es varu dzirdēt dators darbojas bet nekas redzams uz ekrāna vispār. any help būtu appreciated. |
|
|
|||
|
|||
|
Es pieņemu, jums ir pieslēgts visās kabeļi iekšā datoru un uzstāda karti PCI-E x16 slot?
Pirmajām lietām, lai pārbaudītu, ir kabeļi iekšā! Ja ne, tad jums var būt nepieciešams mainīt dažus iestatījumus, jums bija uz kuģa, grafikas iepriekš? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nodot lietu atpakaļ, lai apstiprinātu, ja problēma ir.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jaudas nav nozīmes. Ja PSU ir crappy tas nav jautājums, ko viņi likmi, ko tā ir.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Mana sistēma: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Man ir tieši tā pati problēma minēts iepriekš, un ceru, kāds varētu man palīdzēt ar to
Mani specs ir: M3N78-VM kuģa, AMD Athlon 64 X2 6000 CPU, Galaxy GeForce 8600GT video karte, 500W cooler master psu. |