![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Am cumparat recent o Galaxy NVIDIA GeForce 8600gt 512MB.
Am instalat-o în slot PCI E şi legat-o de prea moniter, încă nu o iau. Am suficientă putere pentru a rula, 550W alimentare. Când l-am transforma pe computer pot auzi computer de lucru, dar nimic nu apare pe ecran, la toate. orice ajutor ar fi apreciat. |
|
|
|||
|
|||
|
Presupun că aţi conectat în toate cablurile din interiorul calculatorului şi instalat într-o carte de PCI-E x16 slot?
În primul rând, pentru a verifica lucrurile sunt cabluri interior! Dacă nu, atunci va trebui să modificaţi anumite setări, ai avea la bord grafică anterior? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pune lucrurile înapoi pentru a confirma în cazul în care problema se află.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Wattage nu contează. În cazul în care PSU este nasol nu conteaza ceea ce le-o de la rata.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Sistemul meu: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Am exact aceeasi problema de mai sus şi am speranţa cineva ar putea ajuta-ma cu asta
My specs sunt: M3N78-VM bord, AMD Athlon 64 X2 6000 CPU, Galaxy GeForce 8600GT video card, 500W cooler master PSU. |