![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedávno som kúpil Galaxy Nvidia GeForce 8600gt 512mb Nainstaloval som do PCI slotu a E je príliš spojený s Moniter, ale nie je si to vyzdvihnúť. Mám dostatočný výkon, aby ho spustiť, 550W napájací zdroj. Keď som sa obrátil na počítači Poèujem počítač pracuje, ale nič sa na obrazovke objaví vôbec. pomoci by ocenili. |
|
| |||
| |||
| Predpokladám, že ste zapojený do všetkých káblov vo vnútri počítača a inštalovali kartu do PCI-E x16 slot? Prvé vecí, ku kontrole sú káble vo vnútri! Ak nie, potom budete musieť zmeniť niektoré nastavenia, ste na palube grafiku predtým? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Daj to späť na potvrdenie, kde je problém.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Príkon nevadí. Ak PSU je mizerný, že nezáleží na tom, čo je v kurze.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Mám presne rovnaký problém je uvedené vyššie, a som dúfal, že niekto by mohol pomôcť mi s ním Moje parametre sú: M3N78-VM palube, AMD Athlon 64 X2 6000 cpu, Galaxy GeForce 8600GT video karty, chladiče majster 500W PSU. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Radeon X300SE V G-FORCE 3DFUSION6200P | apaz69 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 3.októbra 2009 09:07 |
| Hrubou silou prípade modding. hehe | hataw13 | Prípady & Napájacie zdroje | 3 | 8 júna 2009 15:42 |
| Hot Ako by mala moja karta Nvidia GeForce 8600GT Be? | PhilipM1 | Graphics Cards & Monitory | 10 | 26. marca 2009 06:04 |
| Aerodynamické sily vo Vista Ultimate | pete21 | Operačné systémy Windows | 1 | 12. januára 2009 09:11 |
| Porovnaním 2 karty Nvidia 8600GT | blubla | Graphics Cards & Monitory | 3 | 5. apríla 2008 13:06 |
| Thread Tools | |
| |