![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам недавно купио Галаксы НВИДИА ГеФорце 8600гт 512МБ. Имам инсталиран је у ПЦИ слот Е и повезан је то превелик монитер, али не то подићи. ЈА имати довољно снаге да га воде, 550У напајање. Када укључите рачунар могу чути на рачунару раде ништа, али се појављује на екрану уопште. било који помоћ би било поштовати. |
|
| |||
| |||
| Претпостављам имате прикључен на свим кабловима унутар рачунару и инсталирате картицу у ПЦИ-Е кс16 слот? Прве ствари које треба да проверите су каблови унутра! Ако није онда сте мај морати променити неке поставке, да ли имате онбоард графика раније? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пут назад ствари за потврду где лежи проблем.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Потрошња у ватима не смета. Ако псу јебани је свеједно што су га у стопу.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Имам исти проблем горе наведених и надала сам неко могао помоћ мене с Мој наочаре су: М3Н78-СМ одбора, АМД Атхлон 64 Кс2 6000 ЦПУ, Галаксы ГеФорце 8600ГТ графичку картицу, 500У псу бувара мајстор. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| АТИ Радеон Кс300СЕ в Г-Форце 3ДФУСИОН6200П | апаз69 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 3. Окт 2009 09:07 |
| Бруталност цасе Моддинг. хехе | хатау13 | Цасес & Поуер Супплиес | 3 | 8. јуна 2009 15:42 |
| Како би, дакле, мој Хот НВИДИА ГеФорце 8600ГТ картица бити? | ПхилипМ1 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 10 | 26 март 2009 06:04 |
| Форце ин Виста Ултимате Аеро | пете21 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 12 јануар 2009 09:11 |
| Упоређивање 2 НВИДИА 8600ГТ картице | блубла | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 5 април 2008 13:06 |
| Тхреад Тоолс | |
| |