![]() |
|
| |||
| |||
| Kısa aldım bir Gökadası Nvidia GeForce 8600gt 512MB. Ben PCI E yuvası haline yüklü ve çok moniter bağlı, ama o almak değildir. Ben yeterli güç, 550W güç kaynağı bunu çalıştıracak. Ben bilgisayarın çalışma duyuyorum ama hiçbir şey ekrandaki tüm görünen üzerine bilgisayarı açın. herhangi bir yardım mutluluk duyacağız. |
|
| |||
| |||
| Sana bilgisayar içindeki tüm kabloların takılı ve PCI halinde kart takılmış-E x16 yuvası varsayıyorum? Kontrol etmek için ilk şey kabloların içindeki! Eğer bazı ayarları değiştirmek için, olabilir size Teknede grafik önceden var mıydı? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koy şeyleri tekrar onaylamak için sorun yatıyor.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vat miktarı önemli değildir. Eğer PSU onlar orada ne oranı önemli değil berbat olduğunu.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ve aynı sorun yukarıda sözü var: am birisi de bana yardımcı olabilir umuduyla Ana özellikleri şunlardır: M3N78-VM kurulu, AMD Athlon 64 X2 6000 işlemci, Galaxy GeForce 8600GT ekran kartı, 500W soğuk ana PSU. |