![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я нещодавно купив Галактика NVIDIA GeForce 8600GT 512MB. Я встановив його в слот PCI E і пов'язано це теж MONITER, але це не підняти. У мене достатньо влади, щоб запустити його, блок живлення 550W. Коли я увімкніть комп'ютер я чую комп'ютер працює, але нічого не з'являється на екрані все. будь-яка допомога би оцінив. |
|
| |||
| |||
| Я думаю, ви підключені всі кабелі усередині комп'ютера й встановити карту в PCI-E x16 слот? Перше потрібно перевірити кабелі всередині! Якщо ні, то ви, можливо, доведеться змінити деякі налаштування, ви мали інтегрованих графічних раніше? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покласти речі назад, щоб підтвердити, де проблема.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Потужність не має значення. Якщо БП Crappy це не має значення те, що вони на це ставки.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| У мене ті ж проблеми, згадані вище, і сподіваюся, хтось міг би допомогти мені з ним Моя специфікації: M3N78-VM ради, AMD Athlon 64 X2 6000 процесорів, Galaxy GeForce 8600GT відеокарта, Cooler Master 500W PSU. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Radeon X300SE V G-FORCE 3DFUSION6200P | apaz69 | Графічні карти & Монітори | 3 | 3 жовтня 2009 09:07 |
| Груба моддінг випадку сила. Хе-хе | hataw13 | Справа & блоки живлення | 3 | 8 червня 2009 15:42 |
| Як гарячий Чи NVIDIA GeForce 8600GT карта Be? | PhilipM1 | Графічні карти & Монітори | 10 | 26 березня 2009 06:04 |
| Сили Aero в Vista Ultimate | pete21 | Операційні системи Windows | 1 | 12 січня 2009 09:11 |
| Порівняння 2 карт Nvidia 8600GT | blubla | Графічні карти & Монітори | 3 | 5 квітня 2008 13:06 |
| Різьба Інструменти | |
| |