![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω κάθετες γραμμές για την οθόνη μου και μου οθόνη κρατά ανακίνηση, im δεν σίγουρος γιατί συμβαίνει αυτό, όλα ήταν κάτι βύσμα μου τηλεόραση και Xbox οδηγήσει σε επέκταση thingy μου και τότε θα μετατραπεί σε υπολογιστή μου και το ήθελα αυτό ... Παρακαλώ βοηθήστε |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα αρχίσει από αποσυνδέσετε την τηλεόραση και το xbox από την επέκταση οδηγήσει thingy.
| |||
| |||
| ok Θα προσπαθήσω ότι και να επιστρέψω σε σας μετά την |
|
| |||
| |||
| ahhh i ταξινομημένο έξω ευχαριστώ για τη βοήθεια .. ήταν ακριβώς ότι μου τηλε ήταν πολύ κοντά |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| στατική ήταν; αν έχω κοντά μου ενισχυτή κιθάρας στον υπολογιστή μου να πάρω κάποια τρελή ανατροφοδότηση XD
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Οι οριζόντιες γραμμές; | Jack06 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 8 | 7η Μαρ 2008 10:25 |
| Μυστηριώδεις λίγο γραμμές | Krez | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 9 Ιαν 2008 21:01 |
| Πρόβλημα με την οθόνη μου! Δύο γραμμές για το! | Sendron | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 18 Οκτ 2007 12:17 |
| Βοήθεια! Η παρακολούθηση έχει πράσινο και μωβ / ροζ γραμμών! | Helliex | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 10 | 13 Οκτ 2007 15:43 |
| Προχωρώντας χρωματιστό, staticy γραμμές για την παρακολούθηση ... | Charlie ζωγράφος | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 12 Οκτ 2007 12:39 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |