![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nekem van függőleges vonalak a képernyőn az én és az én képernyőn folyamatosan remegett, im nem biztos benne, miért történt, minden tettem volt dugó az én tv és az xbox az én kiterjesztés vezető dolog, aztán fordult a Sajátgép és mint ez ... Kérem, segítsen |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szeretnék kezdeni, kihúzza a tv és az Xbox kiterjesztése óta vezető dolog.
| |||
| |||
| ok megpróbálom ezt, és visszatér-hoz ön után |
|
| |||
| |||
| ahhh én sorted it out thanks for segít .. ez csak az én tele volt túl közel |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| statikus volt az? ha én kaptam gitárerősítő közelében számítógépem én egy kicsit bolond visszajelzést XD
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Vízszintes vonalak? | Jack06 | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 7. március 2008 10:25 |
| Rejtélyes kis tételek | Krez | General Chat szoftver | 7 | 9. január 2008 21:01 |
| Probléma a monitorom! Két vonal van! | Sendron | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 18. október 2007 12:17 |
| Segítség! Saját monitor zöld és lila / rózsaszín vonalak! | Helliex | Grafikus kártyák és monitorok | 10 | 13. október 2007 15:43 |
| Mozgó színű, staticy vonalak monitor ... | Charlie festő | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 12. október 2007 12:39 |
| Téma eszközök | |
| |