![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu vertikalios linijos ant mano ekrano ir mano ekranas palaiko drebulys, im nežinote, kodėl tai atsitiko, visi man buvo padaryta Plug mano TV ir xbox į mano Ilgintoją thingy ir tada aš pasuko savo kompiuterio ir savo, kaip šios ... Padėkite |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau pradėti išjungiant TV ir xbox nuo Ilgintoją thingy.
| |||
| |||
| ok I'll try, kad ir su Jumis po |
|
| |||
| |||
| Ahhh I sorted it out ačiū už pagalbą .. jis buvo tik, kad mano Tele buvo pernelyg arti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| statinis ji buvo? jei aš gitara amp šalia "My Computer i get some crazy Atsiliepimai XD
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Horizontalios linijos? | Jack06 | Graphics Cards & Monitoriai | 8 | Kovas 7, 2008 10:25 |
| Paslaptingos mažai linijų | Krez | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | 9 sausis 2008 21:01 |
| Problemos su mano monitoriaus! Dvi eilutes apie tai! | Sendron | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 18 spalis 2007 12:17 |
| Padėti! Mano monitorius yra žalia ir violetine / rausva linijos! | Helliex | Graphics Cards & Monitoriai | 10 | 13 spalis 2007 15:43 |
| Moving spalvos, staticy linijų monitorius ... | Charlie dailininkas | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 12 spalis 2007 12:39 |
| Temos įrankiai | |
| |