![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам вертикалне линије на мој екран и мој екран чува дрхтање, им не сигуран зашто се то догодило, све што сам урадио је додатак мој тв и Ксбокс у моју екстензију тхингы воде и онда сам окренуо на мој рачунар и овако ... Угодити помоћ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хтео почети унплуггинг ТВ и Ксбокс из тхингы продужетак олово.
| |||
| |||
| Ок ја ћу пробати да се вратим и да вам после |
|
| |||
| |||
| Аххх ја га измислили хвала за помоћ .. то је био само да ми је преблизу ТЕЛЕ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| статичка је? ако сам добио гитару појачало у близини мог рачунара ја добијем неке повратне информације луд КСД
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Хоризонтална линија? | Јацк06 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 8 | 7 март 2008 10:25 |
| Помало мистериозне линије | Крез | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 9 јануар 2008 21:01 |
| Проблем са монитором мој! Две линије на њему! | Сендрон | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 18 октобар 2007 12:17 |
| Помоћ! Мој монитор има љубичаста и зелена / ружичаста линија! | Хеллиекс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 10 | 13 октобар 2007 15:43 |
| Премјештање у боји, статицы линије на монитору ... | Цхарлие сликар | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 12 октобар 2007 12:39 |
| Тхреад Тоолс | |
| |