![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я вертикальних ліній на екрані і мій екран зберігає трясіння, їм не впевнені, чому це сталося, я зробив усе було підключити мою ТБ і Xbox в мій подовжувач Thingy а потім я повернув свій комп'ютер і як це ... Будь ласка, допоможіть |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б почав з відключення телевізора і Xbox від Thingy привести розширенням.
| |||
| |||
| OK Я постараюся це і повернемося до вас після |
|
| |||
| |||
| Ahhh, які я відклав його подяку за допомогу .. Це було просто, що моє тіло було дуже близько |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| статичні це було? Якщо я правильно зрозумів мій гітарний підсилювач у мого комп'ютера та отримати зворотній зв'язок Crazy XD
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Горизонтальна лінія? | Jack06 | Графічні карти & Монітори | 8 | 7 березня 2008 10:25 |
| Таємнича рисок | Крез | General Software чат | 7 | 9 січня 2008 21:01 |
| Проблема з мого монітора! Дві лінії на ній! | Sendron | Графічні карти & Монітори | 1 | 18 жовтня 2007 12:17 |
| Допомога! Мій монітор має зелений і пурпуровий / рожева лінія! | Helliex | Графічні карти & Монітори | 10 | 13 жовтня 2007 15:43 |
| Переміщення кольору staticy ліній на моніторі ... | Чарлі художника | Графічні карти & Монітори | 3 | 12 жовтня 2007 12:39 |
| Різьба Інструменти | |
| |