по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Помогни ми купи нова графична карта

Reply

Нишка Инструменти
Old 26-ти ноември, 2007, 16:06
Член Група

Default Помогни ми купи нова графична карта

Здравейте всички!

Аз се чудех дали някой може да ми помогне?

Имам един много стар, но (Мисля) мощен компютър.

Тя е P4 (2.6GHz), 1GB Рам, 120GB HDD, както и 128MB Medion Radion графичната карта.

Аз искам да играя игри като FSX, и железопътен Simulator (с добър висок край графики). DONT аз наистина знам, че много от компютри, но знам, че имам един мощен CPU Просто не е много добра графична карта.

Може ли някой предполагат ли хубави карти, че мога да купя по £ 40??? Имате ли информация за мен?

Благодарности
Old 26 ноември 2007, 16:11
Номер на групата

Е, аз мразя да го кажа, но сте много ниско края на процесора. този обичай да ви на всички вас ... wana играе FSX на настройките "здравей"? успех. тази игра е много интензивно процесора, тъй като тя изчислява физика и такива. за тази сума пари, която може да получи 7900GS. Не знам колко още, но това издокарвам приучавам изправи срещу FSX изобщо. ако наистина wana играя тази игра и силно препоръчваме да получат нови процесора.

Моята система: Най Secrit

Процесор (и):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Дънната платка:
Гигабайт GA-EP45-UD3P (P45)
RAM памет:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Графична карта (и):
GTX280
Звукова карта:
борда (за сега)
Hard Drive (и):
WD WD6401AALS 640GB
Оптично устройство (а):
Кликнете върху връзката в подписа за още
Дело / PSU:
Корсар CMPSU-750TX (750 Watt)
Охлаждане:
XIGMATEK HDT-S1283 120 мм Пушка
Мрежа / Интернет:
DSL средносрочен
Монитор (и):
30 инчов 2650x1600 (скоро все пак)
Операционна система (и):
XP Home
Old 26 ноември 2007, 16:23
Номер на групата

Бих препоръчваме цял нов компютър да бъде откровен.

С куадро ядрото на процесора и високия графична карта (мисля, 8800GT или GTX), дори и най-1280x1024.

FSX е значително gpu И CPU интензивно. И като всички полета sims ви трябва подробно настройките извит високо да получите всякакъв вид изготвя разстоянието и терена подробно иначе те просто изглежда, добре, глупости.

Ако не можете да отидете на новия компютър маршрут. Имаме нужда от вашата дънна платка модел / се за да видите как той ще отиде в P4 колове. Бих също силно препоръчвам удвояващ овена.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 26 ноември 2007, 16:28
Номер на групата

Ти каза, че Алекс.
Old 26-ти ноември, 2007, 16:29
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Алекс View Post
Бих препоръчваме цял нов компютър да бъде откровен.

С куадро ядрото на процесора и високия графична карта (мисля, 8800GT или GTX), дори и най-1280x1024.

FSX е значително gpu И CPU интензивно. И като всички полета sims ви трябва подробно настройките извит високо да получите всякакъв вид изготвя разстоянието и терена подробно иначе те просто изглежда, добре, глупости.

Ако не можете да отидете на новия компютър маршрут. Имаме нужда от вашата дънна платка модел / се за да видите как той ще отиде в P4 колове. Бих също силно препоръчвам удвояващ овена.
Мога да отида за определяне на нов компютър път, ние трябва да я запазите като евтини и не знам на проекта бяха да се търси! Аз съм на лаптопа ми сега ще трябва да намеря дънна платка за определяне на сутринта. Благодаря за помощта ви.
Old 26-ти ноември, 2007, 16:30
Забранени група

Judgeing от човек на PC спецификационен, мисля, че бюджетът ще бъде проблем, тъй като неговите текущи създаден е за няколко години, така че предполагам, че искате разходи над £ 1000 (най-малко) върху нов четворни ядрото изграждане е вероятно?
Old 26-ти ноември, 2007, 16:31
Номер на групата

Няма проблем.

Пост обратно и ще ви помогнат толкова, колкото можем.

В mobo модел също ще ни помогне да разберете дали Вашата карта е AGP или PCI-E и ние ще трябва да се знае, че тъй като, ако това е AGP, че ще ограничи вашата област.

-Kanoakavirus
Old 26-ти ноември, 2007, 16:34
Забранени група

На P4 2,6 той не е наистина ще получи процесор към това, което е повече от 3,2 Както и да е, и 2.6 е още по границата за 533/800 FSB.
Old 26 ноември 2007, 16:36
Номер на групата

Е, преди да скочи на оръжие тук, ви позволява вижте какво, момчета бюджет наистина е. и ако той смята да направи някои действителни сериозни игри, или ако човекът е по-скоро умерена Gamer. cuz със звука на сегашната си изгради, не наистина ме карат да мисля, той е в нея всички твърди сърцевина искате.
Old 26-ти ноември, 2007, 16:38
Член Група

Трябва ли да се търси нов компютър? Исках нова графична карта, защото използвам Авто CAD и WYSIWYG и работа с 3D Оказване!
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc