![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички! Аз се чудех дали някой може да ми помогне? Имам един много стар, но (Мисля) мощен компютър. Тя е P4 (2.6GHz), 1GB Рам, 120GB HDD, както и 128MB Medion Radion графичната карта. Аз искам да играя игри като FSX, и железопътен Simulator (с добър висок край графики). DONT аз наистина знам, че много от компютри, но знам, че имам един мощен CPU Просто не е много добра графична карта. Може ли някой предполагат ли хубави карти, че мога да купя по £ 40??? Имате ли информация за мен? Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Е, аз мразя да го кажа, но сте много ниско края на процесора. този обичай да ви на всички вас ... wana играе FSX на настройките "здравей"? успех. тази игра е много интензивно процесора, тъй като тя изчислява физика и такива. за тази сума пари, която може да получи 7900GS. Не знам колко още, но това издокарвам приучавам изправи срещу FSX изобщо. ако наистина wana играя тази игра и силно препоръчваме да получат нови процесора.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих препоръчваме цял нов компютър да бъде откровен. С куадро ядрото на процесора и високия графична карта (мисля, 8800GT или GTX), дори и най-1280x1024. FSX е значително gpu И CPU интензивно. И като всички полета sims ви трябва подробно настройките извит високо да получите всякакъв вид изготвя разстоянието и терена подробно иначе те просто изглежда, добре, глупости. Ако не можете да отидете на новия компютър маршрут. Имаме нужда от вашата дънна платка модел / се за да видите как той ще отиде в P4 колове. Бих също силно препоръчвам удвояващ овена.
|
| |||
| |||
| Ти каза, че Алекс. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Judgeing от човек на PC спецификационен, мисля, че бюджетът ще бъде проблем, тъй като неговите текущи създаден е за няколко години, така че предполагам, че искате разходи над £ 1000 (най-малко) върху нов четворни ядрото изграждане е вероятно? |
|
| |||
| |||
| Няма проблем. Пост обратно и ще ви помогнат толкова, колкото можем. В mobo модел също ще ни помогне да разберете дали Вашата карта е AGP или PCI-E и ние ще трябва да се знае, че тъй като, ако това е AGP, че ще ограничи вашата област.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| На P4 2,6 той не е наистина ще получи процесор към това, което е повече от 3,2 Както и да е, и 2.6 е още по границата за 533/800 FSB. |
|
| |||
| |||
| Е, преди да скочи на оръжие тук, ви позволява вижте какво, момчета бюджет наистина е. и ако той смята да направи някои действителни сериозни игри, или ако човекът е по-скоро умерена Gamer. cuz със звука на сегашната си изгради, не наистина ме карат да мисля, той е в нея всички твърди сърцевина искате. |
|
| |||
| |||
| Трябва ли да се търси нов компютър? Исках нова графична карта, защото използвам Авто CAD и WYSIWYG и работа с 3D Оказване! |