![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj všichni!
Myslel jsem, že někdo by mohl pomoci já? Jsem velmi starý, ale (myslím) výkonný počítač. Je to P4 (2.6GHz), 1GB RAM, HDD 120 gigabajt a 128megabajt Medion Radion Grafické karty. Chci hrát hry, jako FSX a železniční simulátor (s dobrým koncem vysoké grafika). I dont opravdu vědí, že moc o počítačích, ale vím, že jsem silný procesor není jen velmi dobrou grafickou kartou. Může někdo navrhnout nějaké dobré karty, že bych mohl koupit za 40 liber? Máte nějaké informace o mě? Díky |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
dobře, hrozně nerad to říkám, ale jste velmi nízké konci CPU. zvyklý, že si vás vůbec ... jste wana hrát FSX na hi nastavení? hodně štěstí. že hra je velmi náročná, protože CPU počítá fyziku a takové. pro toto množství peněz, můžete dostat 7900GS. Nejsem si jistý, jak moc jinýho, ale to splácat zvyklý vstávat do FSX vůbec. jestli opravdu wana hrát i hry, které silně naznačují, dostanete nový CPU.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Já bych doporučit celou novou ks být upřímný.
S čtyř-jádrové procesory a high-end grafickou kartu (8800GT nebo GTX myslím) i na 1280x1024. FSX je nesmírně náročná GPU a CPU. A stejně jako všechny letové Sims potřebujete detailní nastavení cranked vysoký získat jakékoli čerpání vzdálenost a pozemní detail jinak jen dívat, ale svinstvo. Pokud nemůžete jít nových PC trasy. Potřebujeme vaši desku model / make, aby zjistili, jak daleko půjde v P4 sázce. Já bych také doporučujeme zdvojnásobit RAM.
|
|
|
|||
|
|||
|
Říkal jsi, že je Alex.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citace:
|
|
|
|||
|
|||
|
Judgeing do PC spec chlap, myslím, že rozpočet by byl problém tady, ve své současné nastavit je pár let, tak jsem si myslím, že výdaje na 1000 liber (alespoň) na nové čtyř-jádrové procesory stavět je nepravděpodobné?
|
|
|
|||
|
|||
|
Žádný problém.
Poštou zpět a my vám pomůže stejně jako my můžeme. Na mobo model bude také pomozte nám zjistit, jestli je vaše karta AGP nebo PCI-e, a my budeme muset, protože vědí, že pokud je to AGP, že omezí své pole.
|
|||
|
|||
|
Na P4 2,6 mu není opravdu bude mít procesor na to, že je více než 3,2 stejně, a je dokonce 2,6 hraniční pro 533/800 FSB.
|
|
|
|||
|
|||
|
No, než jsme skočit na tu zbraň, umožňuje vidět to, co kluci rozpočtu opravdu je. a jestli plánuje udělat nějaké skutečné ZÁVAŽNÝCH her, nebo v případě, že chlap je spíše mírný hráč. cuz který zvuk jeho současné stavět, není opravdu myslí, že se mi to do něj všechny tvrdé jádro podobně.
|
|
|
|||
|
|||
|
Měl bych se podívat na nové PC? Chtěl jsem, aby nové grafické karty, protože jsem použít Auto CAD a WYSIWYG a používání 3D vykreslování!
|