μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Βοηθήστε με να αγοράσουν μια νέα κάρτα γραφικών

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 26 Νοεμβρίου 2007, 16:06
Μέλος Ομάδα

Default Βοηθήστε με να αγοράσουν μια νέα κάρτα γραφικών

Γεια καθένας!

Αναρωτιόμουν αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει;

Έχω ένα πολύ παλιό αλλά (νομίζω) ισχυρό υπολογιστή.

Είναι ένα P4 (2.6GHz), 1GB RAM, 120GB HDD, και ένα 128MB Medion Radion κάρτα γραφικών.

Θέλω να παίξω παιχνίδια όπως το FSX, και Rail Simulator (με την καλή υψηλά τέλη γραφικά). Ι dont πραγματικά ότι γνωρίζουν πολλά σχετικά με υπολογιστές, αλλά ξέρω ότι έχω ένα ισχυρό επεξεργαστή μόνο δεν αποτελεί πολύ καλή κάρτα γραφικών.

Μπορεί κανείς να προτείνει καμία καλή Κάρτες ότι θα μπορούσα να αγοράσω για την υπό £ 40? Έχετε κάποιες πληροφορίες για μένα;

Ευχαριστώ
Old 26 Νοέμβρη 2007, 16:11
Ομάδα Δωρητών

Λοιπόν, το μίσος για να το πω, αλλά έχετε ένα πολύ χαμηλό τέλος της CPU. ότι συνηθίζει να σας κάνει, σε όλα από εσάς ... wana παίξει FSX για hi ρυθμίσεις; καλή τύχη. ότι το παιχνίδι είναι πολύ CPU έντασης καθώς υπολογίζει φυσικής και τέτοια. για το ποσό των χρημάτων που μπορείτε να πάρετε μια 7900GS. Δεν είναι σίγουρος πόσο άλλο, αλλά ότι εξέδρας συνηθίζει να σηκωθούν FSX σε όλα. Αν πραγματικά το παιχνίδι που παίζουν wana i υποδεικνύουν έντονα μπορείτε να αποκτήσετε έναν νέο επεξεργαστή.

Το σύστημά μου: Κορυφή Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Μνήμες:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
GTX280
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους (για σήμερα)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Κάντε κλικ πάνω στον σύνδεσμο για περισσότερες υπογραφή
Υπόθεση / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 WATT)
Ψύξη:
XIGMATEK HDT-S1283 120 χιλιοστά τουφέκι
Network / Internet:
DSL μέσο
Monitor (ες):
30 ιντσών 2650x1600 (σύντομα ούτως ή άλλως)
Operating System (s):
XP Home
Old 26 Νοέμβρη 2007, 16:23
Ομάδα Δωρητών

Είχα συστήσει ένα ολόκληρο νέο υπολογιστή για να είμαι ειλικρινής.

Με ένα πυρήνα quad cpu και υψηλής ποιότητας κάρτα γραφικών (πιστεύω 8800GT ή GTX), ακόμη και σε 1280x1024.

FSX είναι τρομερά gpu και cpu έντασης. Και όπως όλες πτήσης Sims σας ανάγκη οι λεπτομέρειες των ρυθμίσεων για να cranked υψηλής κάθε είδους εξ αποστάσεως κατάρτιση και έδαφος λεπτομερώς άλλως το μόνο που κοίτα, καλά, χάλια.

Αν δεν μπορεί να προχωρήσει η νέα διαδρομή τεμ. Χρειαζόμαστε τη μητρική πλακέτα μοντέλο / κάνουν για να δείτε πόσο μακριά θα πάει στον P4 διακύβευμα. Είχα, επίσης, συνιστούμε διπλασιασμό ζευγαρώσει.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 26 Νοέμβρη 2007, 16:28
Ομάδα Δωρητών

Είπατε ότι Αλεξ.
Old 26 Νοεμβρίου 2007, 16:29
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας alex View Post
Είχα συστήσει ένα ολόκληρο νέο υπολογιστή για να είμαι ειλικρινής.

Με ένα πυρήνα quad cpu και υψηλής ποιότητας κάρτα γραφικών (πιστεύω 8800GT ή GTX), ακόμη και σε 1280x1024.

FSX είναι τρομερά gpu και cpu έντασης. Και όπως όλες πτήσης Sims σας ανάγκη οι λεπτομέρειες των ρυθμίσεων για να cranked υψηλής κάθε είδους εξ αποστάσεως κατάρτιση και έδαφος λεπτομερώς άλλως το μόνο που κοίτα, καλά, χάλια.

Αν δεν μπορεί να προχωρήσει η νέα διαδρομή τεμ. Χρειαζόμαστε τη μητρική πλακέτα μοντέλο / κάνουν για να δείτε πόσο μακριά θα πάει στον P4 διακύβευμα. Είχα, επίσης, συνιστούμε διπλασιασμό ζευγαρώσει.
Θα μπορούσα να προβλέπει το νέο υπολογιστή διαδρομή, πρέπει να διατηρείτε το φθηνό όπως και δεν θα ήταν γνωστό ήταν να αρχίσουν να αναζητούν! Είμαι σε φορητό υπολογιστή μου τώρα θα πρέπει να βρούμε μητρική μου καθορίζει το πρωί. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.
Old 26 Νοεμβρίου 2007, 16:30
Banned Ομάδα

Judgeing από τον τύπο του υπολογιστή spec, νομίζω προϋπολογισμού θα είναι ένα θέμα εδώ, όπως την τρέχουσα σύσταση είναι λίγα χρόνια, οπότε θα ήθελα να μαντέψω ότι οι δαπάνες άνω των £ 1000 (τουλάχιστον) για ένα νέο quad πυρήνα οικοδόμηση είναι απίθανο;
Old 26 Νοεμβρίου 2007, 16:31
Ομάδα Δωρητών

Δεν υπάρχει πρόβλημα.

Πίσω και μετά θα σας βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

Το μοντέλο mobo θα μας επιτρέψει επίσης να μάθω αν η κάρτα σας είναι AGP ή PCI-E και εμείς θα πρέπει να γνωρίζουν ότι σε περίπτωση που, λόγω της AGP θα περιορίσει το πεδίο.

-Kanoakavirus
Old 26 Νοεμβρίου 2007, 16:34
Banned Ομάδα

Σε P4 2,6 αυτός δεν είναι πραγματικά πρόκειται να έχετε ένα επεξεργαστή σε αυτό που είναι πάνω από 3,2 σε όλες τις περιπτώσεις, ακόμη και 2.6 είναι οριακά για 533/800 FSB.
Old 26 Νοέμβρη 2007, 16:36
Ομάδα Δωρητών

καλά, πριν να πηδήξουν το όπλο εδώ, ας δούμε ποια είναι τα παιδιά του προϋπολογισμού είναι πραγματικά. και αν προτίθεται να κάνει κάποια πραγματικά ΣΟΒΑΡΗΣ gaming, ή αν ο άνθρωπος είναι κάτι περισσότερο από μια μέτρια gamer. cuz με τον ήχο της τρέχουσας οικοδόμηση, δεν πραγματικά με κάνουν να πιστεύω ότι σε αυτό το σκληρό πυρήνα όπως όλοι.
Old 26 Νοέμβρη 2007, 16:38
Μέλος Ομάδα

Θα πρέπει να ψάχνει για έναν νέο υπολογιστή; Ήθελα μια νέα κάρτα γραφικών γιατί χρήση Auto CAD και WYSIWYG και χρήση 3D Rendering!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω κάρτα γραφικών Όπως Ram? Ορειχάλκινος Κάρτες Γραφικών & Monitors 4 12 Σεπτέμβρη 2009 03:16
Κάρτα γραφικών για Windows 7 xZoDiACx Κάρτες Γραφικών & Monitors 5 3η Ιουν 2009 11:32
Ανάγκη νέα κάρτα γραφικών Black Magic Κάρτες Γραφικών & Monitors 2 2η Ιαν 2008 13:28
Ποια κάρτα γραφικών να αγοράσω; hartleyb Κάρτες Γραφικών & Monitors 1 7 Νοε 2007 16:40
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.